luni, 17 ianuarie 2011

Eric se va intoarce «cu coada intre picioare» la Medias"

Presedintele echipei Gaz Metan Medias, Ioan Horoba, a anuntat ca ucrainenii de la Karpaty Lvov au inteles situatia brazilianului Eric de Oliveira, care are un contract ferm cu formatia din Liga I si au trimis, duminica, o oferta oficiala pe adresa clubului, insa conducerea medieseana refuza, in continuare, sa il vanda pe brazilian.


Conducatorul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca sud-americanul are cel mai mare salariu de la Gaz Metan, dupa ce a semnat noul contract cu echipa antrenata de Cristian Pustai. Horoba a anuntat si ca Eric va fi sanctionat din cauza ca nu s-a prezentat la antrenamente.

"Categoric, Eric nu poate pleca la Karpaty Lvov. Are contract de munca semnat cu noi si este platit la zi. Nu stiu ce e in capul lui si nu stiu cine il invata, pentru ca il invata prost. Am primit o oferta astazi (n.r. duminica, 16 ianuarie) de la Karpaty Lvov, dupa ce - in urma cu cateva zile - am fost anuntati de cei din Brazilia (n.r. CA Metropolitano) ca cei de la Karpaty sunt interesati sa foloseaca clauza lor, de 350.000 de euro. Noi le-am raspuns ucrainenilor si le-am spus ca acest jucator are un contract semnat cu Gaz Metan, cu clauze si tot ce trebuie si ei nu il mai pot achizitiona, pentru ca acea clauza a brazilienilor nu mai este de actualitate. Probabil ca si cei de la Lvov au fost mintiti. I-am atentionat sa nu il primeasca la antrenament pe jucator si nici macar sa nu ia legatura cu el, pentru ca ar intra sub incidenta regulamentului FIFA. Au trimis un nou fax azi, prin care ne-au spus ca vor sa negociem, pentru ca vor sa il cumpere. Le-am raspuns ca nu suntem interesati sa il cedam, in acest moment", a declarat Ioan Horoba, in cadrul emisiunii "Liga lu' Mitran".

Eric, cel mai mare salariu de la Gaz Metan!

"Eric nu are alta solutie, trebuie sa se intoarca la Gaz Metan. Am demarat deja procedura de a sanctiona jucatorul, pentru ca nu s-a prezentat la pregatirile echipei. Gaz Metan nu sta in Eric de Oliveira si nu poate sa isi bata cineva joc de acest club onest, care a dat mereu banii la timp. Nu stiu ce s-a intamplat in aceasta vacanta cu Eric. Problema e ca a fost influentat de cineva si incurajat sa faca aceste lucruri. El se va intoarce la Gaz Metan «cu coada intre picioare», pentru ca nu are ce sa faca. Procedeul pe care l-a ales nu e corect, pentru un jucator profesionist nu are voie sa faca asa ceva, mai ales ca a fost declarat cel mai bun stranier din Romania. In data de 10 ianuarie i-am trimis un mesaj in care i-am spus sa nu dea cu piciorul muncii de trei ani si jumatate la Gaz Metan Medias. Noi nu il tineam cu forta, putea sa plece si la vara poate ca eram pregatiti sa ii dam drumul. El nu are un contract deloc mic la noi. Are cel mai mare salariu de la echipa noastra, dupa ce i-am renegociat contractul. Probabil cineva i-a bagat in cap ca poate sa castige bani multi. Nu ii pot intelege comportamentul", a incheiat presedintele clubului mediesean.

7 comentarii:

  1. Ce ti-e si cu "stranierii"astia care au venit aproape desculti la noi, si de cum ii baga cineva in seama, isi arata"respectul" pentru clubul care le-a intins o mana de ajutor (pentru a-i scoate din anonimat, mai exact).
    P.S.: Defapt nu ne mai mira nimic, daca ne aducem aminte de declaratiile revoltatoare a unor jucatori( noi ii stim care au fost), amenintand ca daca Gazul pica, ei nu vor mai "trage" cu echipa, si vor pleca, in anul cand era sa retrogradam, dar ne-a salvat Argesul.
    Halal caractere......

    RăspundețiȘtergere
  2. ai dreptate

    si cares jucatorii aia din primul sezon care ziceai ca pleaca in cazul in care gazu retrograda?

    grillo? parca de el auzeam ? mai erau si altii?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt mai multi; probabil in "arhiva" postarilor din acea vreme exista si numele lor.....

    RăspundețiȘtergere
  4. Doar copy-paste de pe alte siteuri ?

    RăspundețiȘtergere
  5. da, doar copy paste, ios multumit si citesc in fiecate zi blogul asta, nu stiu a cui e dar e frumos, si asta si gazistul.tk, cel a lui paul plaias,

    RăspundețiȘtergere
  6. nu stiu cui sa dau dreptate lui Eric sau conducerii clubuilui. adevarul numai lpf il stie , daca eric are contract cu gazu atunci e inregistrat acolo.

    RăspundețiȘtergere
  7. VORBITI PROSTII...NICI PE DEPARTE NU ARE CEL MAI MARE SALARIU DIN ECHIPA GAZ METAN..............aduceti dovezi in acest sens

    RăspundețiȘtergere

Arhivă blog

Despre Gaz Metan Medias

Fotografia mea
Medias, Romania
Anul infiintarii: 1945 Culori: alb-negru Stadion: "Gaz Metan" (8500 locuri) Nocturnã: 1500 lucsi Adresa: Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Medias, Romania Telefon:+40 0269 844 623

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala (General Overview)

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala
Gaz Metan Medias
  • Anul infiintarii (Year of formation) : 1945

  • Culori (Colours) : alb-negru ( white-black)

  • Nocturnã (Floodlight) : 1500 lucsi

  • Stadion (Stadium) : "Gaz Metan" (7814 locuri); (7814 seats)

  • Adresa (Address) : Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Mediaş, România

  • Telefon (Phone) :+40 0269/844 623
  • Debut in Divizia A (First match in Divizia A): 1947-1948
  • Performanta (Performance):
    Locul 7 in Liga 1, editia 2010 - 2011 (7th place in Liga 1, 2010 - 2011)
    Finala Cupei Romaniei, editia 1951 (Romanian Cup Final, 1951)
  • Nume anterioare (Previous names): Karres Mediaş, Zorile Roşii Mediaş, CSM Mediaş, Gaz Metan Mediaş, Partizanul Mediaş, Flacăra Mediaş , Energia Mediaş.
  • Jucatori memorabili (Memorable players) : Cosmin Vâtcă, Miloš Buchta, Florin Filip, Marius Axinciuc, Cristian Dulca, Nicolae Grigore, Edson Grillo, Flavius Somfalean, Lucian Nan, Fănel Niia, Florin Lazăr, Zarko Markovic, Ionuţ Buzean, Tiberiu Bălan, Casian Miclăuş, Sorin Bucuroaia, Giuliano Lalciu, Costel Hanc, Ovidiu Hoban, Alexandru Curtean, Doru Dudiţă, Eric de Oliveira Pereira, Cristian Todea, Alex Muntean, Paul Pârvulescu, Michal Kubala, Nicolae Iorga, Constantin Găldean, Lucian Balaban, Sebastian Moga, Claudiu Boaru, Cristian Bud, Cristian Pustai


  • Preşedinte : Ioan Mărginean
  • Director General : Iosif Biro
  • Director Executiv: Claudiu Boaru
  • Director Marketing : Marius Nistor
  • Director Sportiv: Octavian Moraru


  • Site oficial : www.Gaz-Metan-Medias.ro
  • Site neoficial: Site - Gazisti | Lupii negri