marți, 8 februarie 2011

Victorie cu MTK Budapesta

Gruparea gazistă a câştigat, ieri, cu 3–2 penultimul amical din Antalya, golul victoriei fiind reuşit de ex–mureşeanul Dan Roman, aflat în probe.
Fotbaliştii medieşeni s-au impus cu 3-2 în faţa maghiarilor de la MTK Budapesta,. în penultimul amical de pe tărâm turcesc, dusputat ieri, pe Agora Football Center.
În faţa ocupantei locului 11 în primul eşalon din Ungaria, gazul metan a început în forţă şi Florin Bratu a deschis scorul, plasând sub transversală un balon respins de portar, la şutul lui Raul Martin del Campo ('19). Un sfert de oră mai târziu, maghiarii au ealat prin Tishler, acesta punctând cu capul, din 8-9 metri, în urma unei centrări a lui Pall. Medieşenii au preluat din nou conducerea la 6 minute după pauză, brazilianul Eric de Oliveira fructificând la capătul unei faze de atac prelungit a Gazului metan, în care Zarko Markovic a fost în rolul principal cu o cursă solitară şi o execuţie în transversală. Bucuria gaziştilor a durat numai două minute, pentru că MTK a egalat din nou. Victoria a fost adusă de Dan Roman, un fotbalist aflat în probe, de la FCM Tg. Mureş, acesta înscriind cu un şut din 10-11 metri, lateral dreapta.
Gaz metan: Pleşca - R. Zaharia, Fl. Lazăr, Markovic, Buzean - Todea, Hoban - Dudiţă, Del Campo, P. Pîrvulescu - Fl. Bratu. Au mai jucat: Vîtcă, Bozeşan, Eric, R. Miclea, Aganovic, D. Roman, Kubala, Cruceru, R. Crişan, Gaşpar, Fertea.

"Bratu: "Am avut nevoie de o perioadă de acomodare"
Florin Bratu promite că echipa sa va pune probleme în returul de campionat şi avertizează că adversarii ar trebui să se teamă de Gaz metan Mediaş. "Mi-a trebuit o perioadă de acomodare, este normal, dar jocul a început să se lege mai bine. Cu timpul, cu trecerea meciurilor, progresăm. Şi eu, şi Eric vrem să marcăm cât mai mult, dar mai avem şi alţi atacanţi. Suntem o echipă care va pune probleme în acest retur. Trebuie să se teamă de noi, suntem o echipă ambiţioasă, cu foame de rezultate. Trebuie să fim realişti, ne aşteaptă un retur foarte greu, numai prin jocuri foarte bune vom putea să ne menţinem. Echipa care va fi mai constantă în rezultate se va califica pentru cupele europene", a spus Bratu, la finalul meciului de ieri.

Eric vrea în Europa
Eric de Oliveira speră să-şi ajute echipa să joace în viitorul sezon al Europa League. Brazilianul promite să revină la forma foarte bună cu care i-a obişnuit pe medieşeni. "Mă bucur că am reuşit încă o dată să marchez; am avut o perioadă de pauză, încerc să revin la forma avută în tur, vreau să găsesc forma perfectă, să ajut echipa să atingă obiectivul. Mai e până să ajung la forma fizică a colegilor mei; am început să mă antrenez tare. Am luat o decizie, aceea de a mă întoarce la Mediaş, pentru a fi alături de soţia şi copilul meu, e mai bine că m-am întors. Vreau să-mi văd de treabă până la finalul returului, apoi vom vedea. Şefii de la club m-au înţeles, ştiu ce am vrut să fac. Viaţa de fotbalist e scurtă, dacă nu adunăm bani acum, mai târziu rămâi fără. Mă bucur că am fost reprimit cu braţele deschise aici de către toată lumea. Sper să ajungem între primele 8 în clasament sau chiar să ajungem în Europa League. Rămâne între mine şi conducere treaba cu amenda de 5.000 de euro. Cineva mi-a zis că cel mai uşor e să ajungi cel mai bun, cel mai greu e să te menţii. Eu încerc să mă pregătesc cel mai bine, nu am nimic de demonstrat nimănui, lumea ştie cum joc", a spus Eric după victoria de aseară cu MTK.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Despre Gaz Metan Medias

Fotografia mea
Medias, Romania
Anul infiintarii: 1945 Culori: alb-negru Stadion: "Gaz Metan" (8500 locuri) Nocturnã: 1500 lucsi Adresa: Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Medias, Romania Telefon:+40 0269 844 623

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala (General Overview)

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala
Gaz Metan Medias
 • Anul infiintarii (Year of formation) : 1945

 • Culori (Colours) : alb-negru ( white-black)

 • Nocturnã (Floodlight) : 1500 lucsi

 • Stadion (Stadium) : "Gaz Metan" (7814 locuri); (7814 seats)

 • Adresa (Address) : Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Mediaş, România

 • Telefon (Phone) :+40 0269/844 623
 • Debut in Divizia A (First match in Divizia A): 1947-1948
 • Performanta (Performance):
  Locul 7 in Liga 1, editia 2010 - 2011 (7th place in Liga 1, 2010 - 2011)
  Finala Cupei Romaniei, editia 1951 (Romanian Cup Final, 1951)
 • Nume anterioare (Previous names): Karres Mediaş, Zorile Roşii Mediaş, CSM Mediaş, Gaz Metan Mediaş, Partizanul Mediaş, Flacăra Mediaş , Energia Mediaş.
 • Jucatori memorabili (Memorable players) : Cosmin Vâtcă, Miloš Buchta, Florin Filip, Marius Axinciuc, Cristian Dulca, Nicolae Grigore, Edson Grillo, Flavius Somfalean, Lucian Nan, Fănel Niia, Florin Lazăr, Zarko Markovic, Ionuţ Buzean, Tiberiu Bălan, Casian Miclăuş, Sorin Bucuroaia, Giuliano Lalciu, Costel Hanc, Ovidiu Hoban, Alexandru Curtean, Doru Dudiţă, Eric de Oliveira Pereira, Cristian Todea, Alex Muntean, Paul Pârvulescu, Michal Kubala, Nicolae Iorga, Constantin Găldean, Lucian Balaban, Sebastian Moga, Claudiu Boaru, Cristian Bud, Cristian Pustai


 • Preşedinte : Ioan Mărginean
 • Director General : Iosif Biro
 • Director Executiv: Claudiu Boaru
 • Director Marketing : Marius Nistor
 • Director Sportiv: Octavian Moraru


 • Site oficial : www.Gaz-Metan-Medias.ro
 • Site neoficial: Site - Gazistul | Lupii negri