luni, 28 martie 2011

Buchta, cu genunchiul umflat

Goal–keeper–ul Gazului metan pare urmărit de ghinion; Buchta are nevoie de o nouă perioadă de pauză, astfel că îşi va amâna încă o dată revenirea între buturi. Accidentat în meciul de la Buzău, din chiar prima etapă a sezonului, unul câştigat cu 3-2 în faţa Victoriei Brăneşti, portarul ceh Milos Buchta mai are de aşteptat până va apăra din nou poarta Gazului metan. Revenit la antrenamente în urmă cu două săptămâni, Buchta se confruntă din nou cu probleme de ordin medical. Recent, portarului i s-a umflat genunchiul, cel la care fusese operat la începutul acestui an, iar medicii i-au recomandat o nouă perioadă de pauză.
”Am efectuat un control medical la un medic din Cehia, iar acesta mi-a dat un tratament bazat pe antibiotice. Mi s-a adunat lichid cu sânge la genunchi, iar vreme de două săptămâni voi urma tratamentul medicamentos. Nu fac decât exerciţii uşoare la sala de forţă, combinate cu abdomene, totul în jur de aproximativ 50 de minute. Vreau să mă vindec complet înainte de a reîncepe antrenamentele. Când merg, nu mă doare genunchiul, însă în momentul în care îl îndoi, mă jenează tot piciorul. Vreau să fac o recuperare foarte bună pentru că genunchii sunt extrem de importanţi pentru un portar, mai ales atunci când trebuie să degajeze mingile”, a afirmat Buchta.

Hoban: "În Giuleşti, la victorie"
Mijlocaşul Gazului metan, Ovidiu Hoban, a mărturisit că medieşenii şi-au îndeplinit obiectivul pentru ultimele două jocuri de campionat, 6 puncte din 6, iar duminică, pe 3 aprilie, speră să bifeze un nou succes, cu Rapidul, în deplasare. ”Din meciurile cu Sportul şi Pandurii ne-am propus să obţinem maximum de puncte, ceea ce ne-a ieşit. Suntem încrezători că ne putem întoarce fericiţi şi din deplasarea de la Rapid, unde vom juca doar la victorie. Ne aşteaptă o lună de foc, cu foarte multe jocuri, la finalul căreia ne dorim cu toţii să avem numai motive de satisfacţie”, a precizat medieşeanul.

Liţu, în ghips
Vârful de atac Alin Liţu are glezna stângă imobilizată într-o faşă ghipsată după ce, în urma unui consult medical, radiografia efectuată a indicat o leziune a ligamentelor. “Două săptămâni voi rămâne cu piciorul imobilizat, iar pe urmă voi începe antrenamentele. Îmi pare foarte rău că a venit această accidentare, deoarece mă simţeam în formă”, a afirmat Liţu, cel care s-a accidentat în partida cu Sportul studenţesc. Medieşeanul nu va putea fi utilizat de tehnicianul Cristi Pustai în meciul cu Rapid, de peste o săptămână.

Abonamentele şi invitaţiile emise de Gaz metan nu sunt valabile la meciurile lui ”U” Cluj
Clubul Sportiv Gaz metan Mediaş aduce la cunoştinţa microbiştilor din oraş faptul că abonamentele şi invitaţiile emise de către acesta pentru returul campionatului 2010 – 2011 nu sunt valabile la meciurile disputate la Mediaş în organizarea FC Universitatea Cluj. Accesul la meciurile echipei clujene se va face pe baza biletelor puse în vânzare de FC Universitatea Cluj la casieria Stadionului Gaz metan, după un program ce va fi anunţat în prealabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Despre Gaz Metan Medias

Fotografia mea
Medias, Romania
Anul infiintarii: 1945 Culori: alb-negru Stadion: "Gaz Metan" (8500 locuri) Nocturnã: 1500 lucsi Adresa: Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Medias, Romania Telefon:+40 0269 844 623

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala (General Overview)

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala
Gaz Metan Medias
  • Anul infiintarii (Year of formation) : 1945

  • Culori (Colours) : alb-negru ( white-black)

  • Nocturnã (Floodlight) : 1500 lucsi

  • Stadion (Stadium) : "Gaz Metan" (7814 locuri); (7814 seats)

  • Adresa (Address) : Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Mediaş, România

  • Telefon (Phone) :+40 0269/844 623
  • Debut in Divizia A (First match in Divizia A): 1947-1948
  • Performanta (Performance):
    Locul 7 in Liga 1, editia 2010 - 2011 (7th place in Liga 1, 2010 - 2011)
    Finala Cupei Romaniei, editia 1951 (Romanian Cup Final, 1951)
  • Nume anterioare (Previous names): Karres Mediaş, Zorile Roşii Mediaş, CSM Mediaş, Gaz Metan Mediaş, Partizanul Mediaş, Flacăra Mediaş , Energia Mediaş.
  • Jucatori memorabili (Memorable players) : Cosmin Vâtcă, Miloš Buchta, Florin Filip, Marius Axinciuc, Cristian Dulca, Nicolae Grigore, Edson Grillo, Flavius Somfalean, Lucian Nan, Fănel Niia, Florin Lazăr, Zarko Markovic, Ionuţ Buzean, Tiberiu Bălan, Casian Miclăuş, Sorin Bucuroaia, Giuliano Lalciu, Costel Hanc, Ovidiu Hoban, Alexandru Curtean, Doru Dudiţă, Eric de Oliveira Pereira, Cristian Todea, Alex Muntean, Paul Pârvulescu, Michal Kubala, Nicolae Iorga, Constantin Găldean, Lucian Balaban, Sebastian Moga, Claudiu Boaru, Cristian Bud, Cristian Pustai


  • Preşedinte : Ioan Mărginean
  • Director General : Iosif Biro
  • Director Executiv: Claudiu Boaru
  • Director Marketing : Marius Nistor
  • Director Sportiv: Octavian Moraru


  • Site oficial : www.Gaz-Metan-Medias.ro
  • Site neoficial: Site - Gazisti | Lupii negri