joi, 3 martie 2011

Gaz Metan nu poate miza pe 5 fotbalisti in meciul cu Astra

Tehnicianul Cristian Pustai a prefatat astãzi în cadrul unei conferinte de presã partida de duminicã cu Astra Ploiesti, în care Gaz Metan nu poate conta pe serviciile brazilianului Eric, autorul dublei care a adus victoria grupãrii de pe Târnava Mare în tur.
“Revenim duminicã pe teren propriu si sã sperãm cã desi meciul se anuntã unul foarte, foarte greu, Astra fiind o contracandidatã pentru noi în vederea atingerii obiectivului, sã sperãm cã vom obtine cele 3 punte puse în joc. Lucrul îmbucurãtor din prima etapã este cã am reusit sã înscriem si de aceastã datã si timp de 55 de minute am fost superiori echipei care în acest an are sanse îndreptãtite la câstigarea titlului. La fel, la capitolul “minusuri”, putem spune despre atitudinea de dupã golurile primite, aceea cãdere inexplicabilã. Cred cã jucãtorii ar trebui sã înteleagã cã acest retur a început si nu mai putem face greseli copilãresti ca si în jocurile amicale”, a spus Pustai.
Miercuri dimineaţa, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute alături de directorul general al clubului, Ioan Horoba precum şi de atacantul Doru Dudiţă, primul marcator de până acum al "alb-negrilor", tehnicianul gazist a explicat că "avem nevoie de victorie în meciul cu Astra, o echipă pe care am învins-o în tur cu 2-0, dar care între timp s-a întărit cu câţiva jucători foarte buni. Chiar dacă, la Timişoara, nu am înţeles motivele pentru care echipa a căzut după ce a deschis scorul, sper ca măcar jucătorii să înţeleagă că a început campionatul şi că nu mai trebuie să facă aceleaşi greşeli copilăreşti ca în meciurile amicale. Din păcate ne confruntăm cu aceleaşi probleme de lot, respectiv Raul Martin del Campo, Alex Munteanu, Miclea, Liţu, toţi aceştia intrând abia de miercuri în programul de pregatire al echipei, deci cu şanse minime de a evolua ca titulari. De asemenea Buchta şi Eric aflaţi la un control medical în Bucureşti, nu vor fi nici măcar convocaţi pentru partida de duminică". Doru Dudiţă care vrând-nevrând a deconspirat faptul că atmosfera la lot s-a mai deteriorat după eşecul de la Timişoara a declarat că "sper ca aceasta să devină mai bună după partida cu Astra, în care avem nevoie şi de aportul suporterilor pentru a învinge". Ioan Horoba nu a făcut niciun fel de referiri la partida din cadrul etapei a XX-a ci a vorbit despre posibilitatea închirierii arenei de pe malul Târnavei Mari echipei "U" Cluj Napoca, finanţatorul "şepcilor roşii" manifestându-şi dorinţa ca echipa sa să nu mai evolueze la Alba Iulia, din cauza stării gazonului ci la Mediaş. "În principal am fost de acord cu solicitarea clujenilor, dorim să-i ajutăm, însă nu chiar în orice condiţii. Gazonul stadionului nostru nu este încă unul ajuns la maturitate şi nu cred că va suporta disputarea în fiecare săptămână a unei partide oficiale. Dacă vom ajunge până joi la o înţelegere cu clujenii, atunci ei vor trebui să înţeleagă că nu pot efectua şi antrenamente pe arena din Mediaş". Pentru partida de duminică, biletele de intrare - cu preţ unitar de 10 lei - vor fi puse în vânzare începând de vineri şi până duminică, înaintea disputării întâlnirii.

Vor atmosferă din partea fanilor
Prezent la conferinţa de presă, Doru Dudiţă a admis că întâlnirea cu ploieştenii este una extrem de dificilă, însă a spus că foarte important este şi ajutorul publicului. "Cred că este o partidă foarte dificilă pentru noi şi sperăm să câştigăm meciul. Atmosfera de la echipă este una bună şi sperăm cu toţii să fie foarte bună după meciul cu Astra. Sper ca stadionul să fie plin, pentru că prezenţa suporterilor ne influenţează în bine, spun eu”, a menţionat Dudiţă.
Partida dintre Gaz metan şi Astra se va disputa duminică, de la ora 16.00, şi va fi transmisă în direct de GSP TV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Despre Gaz Metan Medias

Fotografia mea
Medias, Romania
Anul infiintarii: 1945 Culori: alb-negru Stadion: "Gaz Metan" (8500 locuri) Nocturnã: 1500 lucsi Adresa: Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Medias, Romania Telefon:+40 0269 844 623

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala (General Overview)

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala
Gaz Metan Medias
  • Anul infiintarii (Year of formation) : 1945

  • Culori (Colours) : alb-negru ( white-black)

  • Nocturnã (Floodlight) : 1500 lucsi

  • Stadion (Stadium) : "Gaz Metan" (7814 locuri); (7814 seats)

  • Adresa (Address) : Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Mediaş, România

  • Telefon (Phone) :+40 0269/844 623
  • Debut in Divizia A (First match in Divizia A): 1947-1948
  • Performanta (Performance):
    Locul 7 in Liga 1, editia 2010 - 2011 (7th place in Liga 1, 2010 - 2011)
    Finala Cupei Romaniei, editia 1951 (Romanian Cup Final, 1951)
  • Nume anterioare (Previous names): Karres Mediaş, Zorile Roşii Mediaş, CSM Mediaş, Gaz Metan Mediaş, Partizanul Mediaş, Flacăra Mediaş , Energia Mediaş.
  • Jucatori memorabili (Memorable players) : Cosmin Vâtcă, Miloš Buchta, Florin Filip, Marius Axinciuc, Cristian Dulca, Nicolae Grigore, Edson Grillo, Flavius Somfalean, Lucian Nan, Fănel Niia, Florin Lazăr, Zarko Markovic, Ionuţ Buzean, Tiberiu Bălan, Casian Miclăuş, Sorin Bucuroaia, Giuliano Lalciu, Costel Hanc, Ovidiu Hoban, Alexandru Curtean, Doru Dudiţă, Eric de Oliveira Pereira, Cristian Todea, Alex Muntean, Paul Pârvulescu, Michal Kubala, Nicolae Iorga, Constantin Găldean, Lucian Balaban, Sebastian Moga, Claudiu Boaru, Cristian Bud, Cristian Pustai


  • Preşedinte : Ioan Mărginean
  • Director General : Iosif Biro
  • Director Executiv: Claudiu Boaru
  • Director Marketing : Marius Nistor
  • Director Sportiv: Octavian Moraru


  • Site oficial : www.Gaz-Metan-Medias.ro
  • Site neoficial: Site - Gazisti | Lupii negri