luni, 14 martie 2011

S–a întors golgeterul

Sportul studenţesc – Gaz metan 0–1
Eric de Oliveira a marcat golul victoriei, la primul său meci din retur. Fotbalistul "cariocas" şi–a mai trecut în cont şi o ratare de zile mari, dar şi un assist din care Alex Munteanu ar fi putut marca golul de 2–0. Medieşenii au avut destul noroc, Pleşca reuşind să apere un penalti prost bătut de Ferfelea in minutul 78`.
Gaziştii au obţinut o victorie normală, ieri, în Regie, dându-le peste nas pariorilor kamikadze care au jucat 1 solist la meciul cu Sportul, în dorinţa de a se îmbogăţi pe seama unui meci. Diferenţa din clasament, cea dintre o echipă aflată în cărţi pentru Europa League şi "lanterna", o formaţie care a strâns până acum doar 10 puncte, nu s-a reflectat corect pe teren. Cu puţină şansă, "studenţii" ar fi putut obţine o remiză, numai că Ferfelea şi-a bătut joc de un penalti obţinut - spun unii - cu prea multă uşurinţă. Tot dintr-un penalti a marcat golul de 3 puncte brazilianul Eric de Oliveira, revenit în echipa Gazului metan după periplul ucrainean şi accidentarea ce l-a ţinut departe de gazon până acum, în acest început de retur.
 
Pustai: "Am făcut un joc slab, trebuie să redevenim acea echipă muncitoare"
Antrenorul Gazului metan, Cristian Pustai, a declarat, ieri, după victoria din meciul cu Sportul studenţesc, scor 1-0, că elevii săi au făcut un joc slab. "A fost un meci foarte greu, aşa cum ne aşteptam, pentru că Sportul nu este o echipă atât de slabă aşa cum o arată clasamentul. În meciurile de acasă aveau golaveraj pozitiv, 11-10. Am făcut un joc slab, va trebui să vedem unde am greşit şi să redevenim acea echipă cu contraatacuri tăioase din tur. Să redevenim acea echipă muncitoare. E bine că suntem la egalitate de puncte cu Dinamo şi Rapid, dar va fi foarte greu în continuare. În aprilie şi mai vor urma 10 meciuri în 33 de zile şi nu putem vorbi încă de o clasare pentru Liga Europa sau pentru evitarea retrogradării. Ştiam că Eric nu este la potenţial maxim din punct de vedere fizic, deoarece a revenit foarte târziu la pregătire. Am riscat foarte mult să-l bag în teren astăzi. Speram să nu fie nevoie să joace mai mult de 10-15 minute, dar m-am văzut obligat să-l introduc o repriză. Cel mai probabil în două săptămâni va redeveni acel Eric din tur. El ar trebui să aibă 82,5 kilograme, iar acum este la 86, dar a fost şi mai rău când a revenit", a spus Pustai.

Horoba, dezamăgit de joc
Ioan Horoba, directorul general al medieşenilor, s-a arătat, la finalul meciului de ieri, din Regie, mulţumit de rezultat, dar şi "uşor dezamăgit" de jocul gaziştilor. "În viziunea mea, a fost un meci care nu m-a satisfăcut, dar în care am câştigat meritat 3 puncte. Sper să reuşim să trecem, vinerea viitoare, şi de Pandurii, iar pe urmă să retuşăm din defectele arătate la toate meciurile din acest retur. Mai sunt încă minusuri care trebuie puse la punct", a afirmat Horoba.

Gaz Metan: 12. Pleşca, 3. Trtovac, 19. Fl. Lazăr, 13.Akaky Khubutia, 29.Vukadinovic, 17.Dudiţă, (5. Al. Munteanu '60), 15. Hoban, 21. Todea, 22. P. Pîrvulescu, 9. Liţu, (16. R. Zaharia '72), 10. Fl. Bratu, (27. Eric de Oliveira '46).
Antrenor: Cristian Pustai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Despre Gaz Metan Medias

Fotografia mea
Medias, Romania
Anul infiintarii: 1945 Culori: alb-negru Stadion: "Gaz Metan" (8500 locuri) Nocturnã: 1500 lucsi Adresa: Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Medias, Romania Telefon:+40 0269 844 623

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala (General Overview)

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala
Gaz Metan Medias
 • Anul infiintarii (Year of formation) : 1945

 • Culori (Colours) : alb-negru ( white-black)

 • Nocturnã (Floodlight) : 1500 lucsi

 • Stadion (Stadium) : "Gaz Metan" (7814 locuri); (7814 seats)

 • Adresa (Address) : Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Mediaş, România

 • Telefon (Phone) :+40 0269/844 623
 • Debut in Divizia A (First match in Divizia A): 1947-1948
 • Performanta (Performance):
  Locul 7 in Liga 1, editia 2010 - 2011 (7th place in Liga 1, 2010 - 2011)
  Finala Cupei Romaniei, editia 1951 (Romanian Cup Final, 1951)
 • Nume anterioare (Previous names): Karres Mediaş, Zorile Roşii Mediaş, CSM Mediaş, Gaz Metan Mediaş, Partizanul Mediaş, Flacăra Mediaş , Energia Mediaş.
 • Jucatori memorabili (Memorable players) : Cosmin Vâtcă, Miloš Buchta, Florin Filip, Marius Axinciuc, Cristian Dulca, Nicolae Grigore, Edson Grillo, Flavius Somfalean, Lucian Nan, Fănel Niia, Florin Lazăr, Zarko Markovic, Ionuţ Buzean, Tiberiu Bălan, Casian Miclăuş, Sorin Bucuroaia, Giuliano Lalciu, Costel Hanc, Ovidiu Hoban, Alexandru Curtean, Doru Dudiţă, Eric de Oliveira Pereira, Cristian Todea, Alex Muntean, Paul Pârvulescu, Michal Kubala, Nicolae Iorga, Constantin Găldean, Lucian Balaban, Sebastian Moga, Claudiu Boaru, Cristian Bud, Cristian Pustai


 • Preşedinte : Ioan Mărginean
 • Director General : Iosif Biro
 • Director Executiv: Claudiu Boaru
 • Director Marketing : Marius Nistor
 • Director Sportiv: Octavian Moraru


 • Site oficial : www.Gaz-Metan-Medias.ro
 • Site neoficial: Site - Gazistul | Lupii negri