luni, 2 mai 2011

Horoba nu uită meciul din tur

Ioan Horoba, directorul general al medieşenilor, a mărturisit că nu poate uita partida din tur, din Ştefan cel Mare, unde Dinamo s-a impus cu ajutor din partea arbitrilor. Oficialul Gazului metan a mai adăugat că este convins că jucătorii vor fi foarte motivaţi, mai ales că tehnicianul Cristi Pustai şi "secundul" Dan Matei nu vor sta pe bancă, fiind suspendaţi. “Cum aş putea uita acel meci, sunt nişte amintiri triste, foarte neplăcute pentru mine. Dinamo a câştigat acel joc doar cu ajutorul arbitrului, pentru că noi am controlat partida. Dacă, în prima repriză, a condus meciul acceptabil, centralul a întors macazul 180 de grade după pauză şi a fluierat doar într-o singură direcţie. Sper ca jucătorii să nu uite ceea ce s-a întâmplat în partida din tur şi să joace cu ambiţie, ardoare şi dorinţă foarte mare de a obţine victoria. Sper să dea totul pe teren, mai ales că noi vom fi fără antrenor principal pe bancă. Nouă ne este teamă de Dinamo, nu de jucătorii acesteia. Oricum, victoria este obligatorie în această partidă ”, a afirmat Horoba.
Ioan Horoba a mai spus că, în cazul unei victorii cu elevii lui Andone, jucătorii medieşeni pot visa cu ochii deschişi la un loc de cupă europeană, la finalul sezonului. ”Ne aşteaptă un meci extrem de greu cu Dinamo. Dacă vom reuşi să tranşăm victoria de partea noastră, putem spera în continuare la un loc de Europa League. Cred că ar fi un lucru extraordinar de frumos şi cred că i-ar bucura pe toţi medieşenii. Suntem în luptă directă cu Dinamo pentru un loc într-o cupă europeană, în sensul că, dacă ar câştiga Dinamo Cupa României şi noi ne-am clasa pe locul 6, ar beneficia de faptul că ar câştiga cupa şi acest lucru ne-ar da nouă dreptul să participăm în Europa League”, a spus Horoba.

”A fost un arbitraj ruşinos în tur, poate cel mai murdar arbitraj pe care l-am avut în acest campionat. Acum însă, Dinamo s-a mai schimbat la faţă prin faptul că a renunţat să mai fie ”cimitirul elefanţilor”, la o parte dintre jucătorii care nu mai luptau pentru Dinamo, au început un proces de întinerire a echipei. Acum arată altfel şi este o echipă la care trebuie să fim extrem de atenţi, pentru că au nişte jucători care pot să facă diferenţa, dar eu zic că, prin maturitate, vom reuşi să îi învingem”.
Ioan Horoba, director general Gaz metan

Ioan Horoba, în război cu un cotidian central de sport
Clubul Gaz metan reacţionează după ce, sâmbătă, cotidianul ProSport a publicat un material referitor la unele tensiuni apărute după meciul de la Galaţi, de joia trecută. În materialul respectiv, nesemnat, se specifica faptul că jucătorii medieşeni au fost nevoiţi să se baricadeze în vestiar la finalul partidei, pentru a nu fi atacaţi de jucătorii gălăţeni şi de... reprezentanţii presei locale. Directorul general al Gazului metan, Ioan Horoba, a reacţionat, în cursul zilei de ieri, la materialul din ProSport. “Când nu au ce scrie, unii jurnalişti încep să inventeze. Doar aşa se poate explica basmul inventat de ProSport, apărut în ediţia electronică de ieri a ziarului, cu titlul pompos "Tensiune la Galaţi! Jucătorii Gazului s-au blocat în vestiar de frica jucătorilor Oţelului şi a ziariştilor locali!”. Am spus basm, pentru că evident autorul acestei minciuni fabricate, pentru că doar aşa poate fi numită, lipseşte cu desăvârşire. În realitate, nimic din toate acele lucruri nu s-a întâmplat. Nu a existat niciun fel de situaţie aşa cum este cea descrisă în respectivul text, care nu face cinste ziarului. Cu siguranţă că a fost supărare mare în rândul echipei gazdă, însă de aici şi până la a inventa un "atac” este o cale foarte lungă”, se arată în comunicatul semnat de directorul general al Gazului metan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Despre Gaz Metan Medias

Fotografia mea
Medias, Romania
Anul infiintarii: 1945 Culori: alb-negru Stadion: "Gaz Metan" (8500 locuri) Nocturnã: 1500 lucsi Adresa: Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Medias, Romania Telefon:+40 0269 844 623

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala (General Overview)

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala
Gaz Metan Medias
  • Anul infiintarii (Year of formation) : 1945

  • Culori (Colours) : alb-negru ( white-black)

  • Nocturnã (Floodlight) : 1500 lucsi

  • Stadion (Stadium) : "Gaz Metan" (7814 locuri); (7814 seats)

  • Adresa (Address) : Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Mediaş, România

  • Telefon (Phone) :+40 0269/844 623
  • Debut in Divizia A (First match in Divizia A): 1947-1948
  • Performanta (Performance):
    Locul 7 in Liga 1, editia 2010 - 2011 (7th place in Liga 1, 2010 - 2011)
    Finala Cupei Romaniei, editia 1951 (Romanian Cup Final, 1951)
  • Nume anterioare (Previous names): Karres Mediaş, Zorile Roşii Mediaş, CSM Mediaş, Gaz Metan Mediaş, Partizanul Mediaş, Flacăra Mediaş , Energia Mediaş.
  • Jucatori memorabili (Memorable players) : Cosmin Vâtcă, Miloš Buchta, Florin Filip, Marius Axinciuc, Cristian Dulca, Nicolae Grigore, Edson Grillo, Flavius Somfalean, Lucian Nan, Fănel Niia, Florin Lazăr, Zarko Markovic, Ionuţ Buzean, Tiberiu Bălan, Casian Miclăuş, Sorin Bucuroaia, Giuliano Lalciu, Costel Hanc, Ovidiu Hoban, Alexandru Curtean, Doru Dudiţă, Eric de Oliveira Pereira, Cristian Todea, Alex Muntean, Paul Pârvulescu, Michal Kubala, Nicolae Iorga, Constantin Găldean, Lucian Balaban, Sebastian Moga, Claudiu Boaru, Cristian Bud, Cristian Pustai


  • Preşedinte : Ioan Mărginean
  • Director General : Iosif Biro
  • Director Executiv: Claudiu Boaru
  • Director Marketing : Marius Nistor
  • Director Sportiv: Octavian Moraru


  • Site oficial : www.Gaz-Metan-Medias.ro
  • Site neoficial: Site - Gazisti | Lupii negri