marți, 3 mai 2011

S-a facut dreptate! Prelungiri de infarct la Medias!

Gaz Metan bate cu 2-1 pe Dinamo după un meci nebun. Pârvulescu a înscris în minutul 94!
Daca in tur, Dinamo a batut Gaz Metan cu un gol din penalty inventat doar de arbitru; Andrei Cristea a cazut de langa Todea, si-a dat cu stangul in dreptul si s-a acordat penalty, acum a venit timpul ca Gazu sa infiga cutitul in rana exact cand Dinamo credea ca luat 1 punct.
Mediașul a învins pe Dinamo la capătul unei partide nebune. Mediașul a condus cu 1-0 până în minutul 92, când dinamoviștii au egalat. Pârvulescu a luat mingea de nebun în minutul 94 și a marcat un gol superb. Gazul face 47 de puncte și rămâne în cursa pentru un loc de Europa League.

Gaz Metan se impune cu 2-1 în meciul cu Dinamo, după reuşitele lui Bawab şi Pîrvulescu, deşi Alexe reuşise să egaleze. Gazdele au condus din minutul 35`, dinamoviştii au egalat în prelungiri, 90+2, fiind însă învinşi de Gaz Metan cu un gol ce a venit două minute mai tîrziu!

Pârvulescu: ”Dinamo e echipa mea favorită”
Paul Pârvulescu, marcatorul golul victoriei din meciul cu Dinamo, a declarat că din vară i s-a promis că va fi lăsat să plece de la Gaz Metan, iar destinaţia sa ar putea fi chiar echipa “câinilor”. Acesta a făcut schimb de tricouri cu Bărboianu şi a urcat în tribune pentru a serba victoria. Interviurile acordate după meci au fost date tot în tricoul lui Dinamo.
“Golul meu e cu atât mai frumos, cu cât am meritat victoria, am jucat mai bine decât Dinamo. Meciul a fost foarte bine pregătit. Conducerea mi-a promis că din vară mă va lăsa liber să mă transfer. Dinamo? Este echipa mea preferată!”, a spus Paul Pârvulescu la Digi Sport.

Horoba vrea Mediașul în Europa League
Preşedindele Gazului, Ioan Horoba, este foarte bucuros pentru victoria contra celor de la Dinamo şi spune că o victorie în etapa următoare la Bistriţa i-ar propulsa serios pe medieşeni în lupta pentru cupele europeană. “Victoria cu Dinamo mi se pare mult mai frumoasă pentru că ne aduce trei puncte. Mi-aş dori ca Dinamo să ia Cupa României şi noi să fim pe locul şase. Meciul de la Bistriţa e extrem de greu. Bistriţa se mobilizează, este cu cuţitul la os. E un meci extrem de greu şi îmi doresc să câştigăm. Dacă vom câştiga la Bistriţa, atunci ne putem gândi la un loc de Cupă Europeană”, a spus Horoba.

Andone laudă Mediașul….
Ioan Andone spune că Dinamo nu mai poate emite pretenţii în acest final de sezon decât la Cupa României. El este nemulţumit de arbitrajul de azi de la Mediaş, dar crede că brigada de “fluieraşi” nu a greşit intenţionat.
“Titlul e departe de noi, anul ăsta am fost prea inconstanţi. Poate era nemeritată victoria noastră. Am avut oscilaţii mari de formă în acest campionat. Ne mai rămân cele patru etape şi Cupa. Greşelile arbitrilor au fost neintenţionate. Golul lui Ganea a fost valabil. Dacă existau tratative pentru Pârvulescu, tratează fără mine. Îmi place de el, dar nu ştiu nimic de el. Am spus astă-vară că e un jucător bun. Gazul are un stadion mai frumos decât al nostru. În Ardeal a mai apărut o echipă bună. Dacă Dinamo sau Steaua căştigă Cupa, Gazul ar putea ajunge în Europa League. Nu putem să schimbăm echipa peste noapte, mai e mult de muncă. Luptăm pe două planuri, sper la locul trei la final. Vom face transferuri în funcţie de locul pe care vom termina sezonul”, a spus Andone la finalul meciului de la Mediaş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Despre Gaz Metan Medias

Fotografia mea
Medias, Romania
Anul infiintarii: 1945 Culori: alb-negru Stadion: "Gaz Metan" (8500 locuri) Nocturnã: 1500 lucsi Adresa: Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Medias, Romania Telefon:+40 0269 844 623

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala (General Overview)

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala
Gaz Metan Medias
 • Anul infiintarii (Year of formation) : 1945

 • Culori (Colours) : alb-negru ( white-black)

 • Nocturnã (Floodlight) : 1500 lucsi

 • Stadion (Stadium) : "Gaz Metan" (7814 locuri); (7814 seats)

 • Adresa (Address) : Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Mediaş, România

 • Telefon (Phone) :+40 0269/844 623
 • Debut in Divizia A (First match in Divizia A): 1947-1948
 • Performanta (Performance):
  Locul 7 in Liga 1, editia 2010 - 2011 (7th place in Liga 1, 2010 - 2011)
  Finala Cupei Romaniei, editia 1951 (Romanian Cup Final, 1951)
 • Nume anterioare (Previous names): Karres Mediaş, Zorile Roşii Mediaş, CSM Mediaş, Gaz Metan Mediaş, Partizanul Mediaş, Flacăra Mediaş , Energia Mediaş.
 • Jucatori memorabili (Memorable players) : Cosmin Vâtcă, Miloš Buchta, Florin Filip, Marius Axinciuc, Cristian Dulca, Nicolae Grigore, Edson Grillo, Flavius Somfalean, Lucian Nan, Fănel Niia, Florin Lazăr, Zarko Markovic, Ionuţ Buzean, Tiberiu Bălan, Casian Miclăuş, Sorin Bucuroaia, Giuliano Lalciu, Costel Hanc, Ovidiu Hoban, Alexandru Curtean, Doru Dudiţă, Eric de Oliveira Pereira, Cristian Todea, Alex Muntean, Paul Pârvulescu, Michal Kubala, Nicolae Iorga, Constantin Găldean, Lucian Balaban, Sebastian Moga, Claudiu Boaru, Cristian Bud, Cristian Pustai


 • Preşedinte : Ioan Mărginean
 • Director General : Iosif Biro
 • Director Executiv: Claudiu Boaru
 • Director Marketing : Marius Nistor
 • Director Sportiv: Octavian Moraru


 • Site oficial : www.Gaz-Metan-Medias.ro
 • Site neoficial: Site - Gazistul | Lupii negri