joi, 22 martie 2012

Egal 1-1 cu "lanterna rosie" CS Mioveni

Gaz Metan Mediaș a obţinut un scor egal, 1-1, marţi seara, pe teren propriu, cu CS Mioveni, ultima clasată în Liga I.
Echipa-fanion de pe Târnava Mare nu se dezminte și rămâne aceeași trupă imprevizibilă, în stare să se bată de la egal la egal cu "granzii" campionatului, însă incapabilă să se exprime în jocul cu cel mai modest team din Liga I.
Rezultatul medieşenilor nu l-a încântat pe tehnicianul Gazului, Cristi Pustai, care spera să obţină a doua victorie consecutiv după reuşita de la Sibiu, 0-2, în faţa Voinţei şi să acumuleze şase puncte rapid.
"Atât am putut astăzi. Practic am risipit punctele aduse de la Sibiu. E totuși un punct, chiar dacă este cu ultima clasată. Am pierdut puncte importante cu Mioveniul care la un moment dat, o să cântărească mult și după care o să plângem în tot acest retur care a mai rămas. Trebuie să ne strângem rândurile, ne așteaptă multe jocuri și toate foarte dure",a declarat Cristi Pustai la Digi Sport 1, după meciul de la Mediaş.

Debutantul Dreve s-a pripit la debutul in Liga 1
Oaspeţii au marcat în minutul 9 prin Stoica, iar  Markovici a restabilt egalitatea cu o lovitură de cap în minutul 29. A doua repriza a fost una mai anosta, doar in ultimele minute gazistii au facut pressing la poarta oaspetilor. La reluare, Pustai a introdus încă două guri de foc, Roman şi Bratu, pentru un asalt total. Şi cînd mingea a găsit ţinta, după foarfeca lui Frăsinescu, arbitrul Florin Dreve, la debutul în Liga 1, s-a pripit, fluierînd un presupus fault în atac la Ayza (85`). După 22 de etape, medieșenii au acumulat 26 de puncte.

Bratu ar putea parasi Mediasul
Cel care a influențat decisiv rezultatul final a fost propriul jucător al gaziștilor, Florin Bratu, cel care a ieșit din teren în corurile de fluierături și apostrofări ale publicului, pentru prestația sa de-a dreptul jalnică.
La conferința de presă, profesorul de matematică a recunoscut că echipa doar atât a putut marți seara, în confruntarea cu cea mai slabă echipă din Liga I (și virtual retrogradată), dar care le-a smuls "alb-negrilor" patru puncte în acest campionat.
Finalmente nu arbitrii au fost ținta atacurilor staff-ului tehnic și administrativ al echipei medieșene ci Florin Bratu (cel mai bine plătit fotbalist al echipei) căruia toți i-au reproșat că i s-au oferit prea multe șanse, însă acesta a înscris doar o singură dată în 22 de etape. E aproape cert că "Bratone" va părăsi clubul din Mediaș, în această vară, dar nici cel mai longeviv antrenor din Liga I nu se simte prea confortabil. Se pare că despărțirea de profesorul de matematică se va produce și ea la finele sezonului, întrucât îndeplinirea obiectivului fixat de conducere (locul al șaptelea) pare definitiv compromis. Pustai ar mai avea o șansă să râmănă la Mediaș doar dacă Gaz Metan va reuși să cucerească, în premieră, Cupa României Timișoreana, competiție în care (în semifinale) va întâlni într-o dublă manșă pe Dinamo București.

Gaz Metan - Pleșca - Frăsinescu, Lazăr, Markovic, Buzean - Muntean (min. 46 Bratu, min. 89 Dudiță), Todea, Issa Ba, C. Petre - Bawab (min. 46 D. Roman), Vitinho. (Antrenor: Cristian Pustai).
Rezerve: Buchta, Fl. Bratu, Breeveld, D. Roman, Tahar, Dudiţă, Muth
CS Mioveni: Cobrea - Crăciun, B. Stoica, A. Iordache, Baicu - Naidin (min. 55 M. Olteanu), Enache, Ispir, Năstăsie (min. 70 Voiculeț) - Zuluf (min. 90 Nilă), Ayza. (Antrenor: Marian Pană). Cartonașe galbene: Issa Ba, Frăsinescu / B. Stoica, Cobrea, Ispir, Ayza, Baicu, Enache.
Rezerve: Oct. Popescu, Nilă, R. Barbu, Ad. Voiculeţ, Coşereanu, Mandea, M. Olteanu

2 comentarii:

  1. Cand aud de inlaturarea lui nea Pustai de la echipa innebunesc.Va rog spuneti un antrenor care a facut mai mult pt Gazu ca el dar ganditi-va ca a pierdut cativa jucatori care erau mereu titulari(Eric,Kubutia,Parvulescu,Hoban)si nu a venit nimic valoros in schimb doar Petre si Frasinescu si celelalte echipe s-au cam intarit si de aceea acum este foarte greu.Oricum eu am incredere in antrenor si in echipa si voi fi cu GAZU PANA LA MOARTE.HAI GAZU!HAI BAIETII!

    RăspundețiȘtergere
  2. aici il mai poti adauga pe kubala care era titular cert el cu todea sil muta pe hoban tot in alte locuri.

    RăspundețiȘtergere

Arhivă blog

Despre Gaz Metan Medias

Fotografia mea
Medias, Romania
Anul infiintarii: 1945 Culori: alb-negru Stadion: "Gaz Metan" (8500 locuri) Nocturnã: 1500 lucsi Adresa: Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Medias, Romania Telefon:+40 0269 844 623

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala (General Overview)

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala
Gaz Metan Medias
  • Anul infiintarii (Year of formation) : 1945

  • Culori (Colours) : alb-negru ( white-black)

  • Nocturnã (Floodlight) : 1500 lucsi

  • Stadion (Stadium) : "Gaz Metan" (7814 locuri); (7814 seats)

  • Adresa (Address) : Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Mediaş, România

  • Telefon (Phone) :+40 0269/844 623
  • Debut in Divizia A (First match in Divizia A): 1947-1948
  • Performanta (Performance):
    Locul 7 in Liga 1, editia 2010 - 2011 (7th place in Liga 1, 2010 - 2011)
    Finala Cupei Romaniei, editia 1951 (Romanian Cup Final, 1951)
  • Nume anterioare (Previous names): Karres Mediaş, Zorile Roşii Mediaş, CSM Mediaş, Gaz Metan Mediaş, Partizanul Mediaş, Flacăra Mediaş , Energia Mediaş.
  • Jucatori memorabili (Memorable players) : Cosmin Vâtcă, Miloš Buchta, Florin Filip, Marius Axinciuc, Cristian Dulca, Nicolae Grigore, Edson Grillo, Flavius Somfalean, Lucian Nan, Fănel Niia, Florin Lazăr, Zarko Markovic, Ionuţ Buzean, Tiberiu Bălan, Casian Miclăuş, Sorin Bucuroaia, Giuliano Lalciu, Costel Hanc, Ovidiu Hoban, Alexandru Curtean, Doru Dudiţă, Eric de Oliveira Pereira, Cristian Todea, Alex Muntean, Paul Pârvulescu, Michal Kubala, Nicolae Iorga, Constantin Găldean, Lucian Balaban, Sebastian Moga, Claudiu Boaru, Cristian Bud, Cristian Pustai


  • Preşedinte : Ioan Mărginean
  • Director General : Iosif Biro
  • Director Executiv: Claudiu Boaru
  • Director Marketing : Marius Nistor
  • Director Sportiv: Octavian Moraru


  • Site oficial : www.Gaz-Metan-Medias.ro
  • Site neoficial: Site - Gazisti | Lupii negri