sâmbătă, 10 martie 2012

Obstacolul Mediaş! Gaz Metan Mediaş - CFR Cluj 1-1!

După remiza obţinută de Gaz Metan în faţa clujenilor de la CFR Cluj (1-1), antrenorul Cristi Pustai crede că echipa sa va începe să urce în clasament. Tehnicianul s-a arătat dezamăgit de prestaţia brigăzii conduse de Adrian Cojocaru, însă s-a ferit să comenteze prestaţia acestora. 
"Feroviarii" au pierdut 4 puncte în faţa Gazului, la fel cum s-a întîmplat şi sezonul trecut.
Cristi Pustai, cel mai longeviv tehnician din Liga 1, i-a întins o cursă "Animalului" aseară la Mediaş. A schimbat sistemul casei, 4-2-3-1, în 4-3-1-2 şi l-a mutat pe Ciprian Petre din bandă, în centru, în spatele celor două vîrfuri.
Gaz Metan a remizat în această seară 1-1 cu CFR Cluj. Formaţia lui Cristian Pustai a avut un început perfect de meci, şi a decis scorul foarte repede. În minutul 2, Ciprian Petre a reuşit un eurogol profitând de faptul că portarul advers era ieşit prea mult din cadrul porţii. Gaziştii nu s-au bucurat însă prea mult de reuşită, pentru că peste doar unsprezece minute grecul Kapetanos a readus egalitatea pe tabela de marcaj. În repriza a doua Vitinho pentru Gaz Metan şi Vranjes respectiv Kapetanos au trecut pe lângă gol, însă în cele din urmă cele două formaţii s-au ales fiecare cu un singur punct. Pentru Gaz Metan urmează acum meciul cu Voința Sibiu pe 17 martie.

“Este un început în acest retur, sper să obţinem mai multe puncte de acum încolo. Le-am permis adversarilor să vină prea mult peste noi şi am luat gol în urma unei greşeli. Ar fi culmea să comentez acum arbitrajul, a fost în nota lor. Nu se schimbă nimic. Sperăm să se schimbe, speranţa moare ultima. Nu le cer fotbaliştilor să joace pentru mine, ci le cer să se respecte. Cel mai frumos lucru din fotbal este golul. Acum am reuşit un punct cu o echipă care se bate la titlu şi sper ca de aici să fie începutul creşterii noastre”, a spus Pustai la DigiSport.

Jorge Costa: 100% am pierdut 2 puncte la Mediaş!
Tehnicianul CFR-ului a fost dezamăgit la finalul partidei cu Gaz Metan că echipa sa nu a plecat cu toate punctele de la Mediaş. Jorge Costa a explicat la conferinţa de presă că după aspectul jocului echipa sa a pierdut două puncte.

“Am avut 3 ocazii mari de gol si ne-a lipsit sansa cu Gaz Metan. Echipa a jucat mai bine fata de meciul precedent, dar absenta lui Beto s-a resimtit” (Arpad Paszkany, finantator CFR).

Gaz Metan: Pleşca - Ciucă, Frăsinescu, Markovici, Buzean - Todea, Issa Ba, Tahar - C. Petre - Vitinho, Fl. Bratu
Rezerve: Buchta, Fl. Lazăr, Muth, R. Avram, Breeveld, D. Roman, Al. Muntean

CFR
: Stăncioiu - Maftei, Cadu, Piccolo, Camora - Peralta, Celestino - Sougou, Rui Pedro, Bastos - Kapetanos
Rezerve: Tiut, Panin, Nuno Diogo, Hora, L. Ganea, Ronny, Vranjes



2 comentarii:

  1. Domnule Pustai daca atacul merge cat de cat si cu absentele care sunt va rog face-ti ceva in aparare pt ca la meciul cu cfr au fost o gramada de spatii si la Sibiu ne trebuie o aparare beton pt ca daca ei dau gol primii va fi extrem de greu sa egalam pt ca se apara foarte bine.Am incredere in dumneavoastra si in echipa si sper din tot sufletul la un rezultat bun.Voi fi la Sibiu alaturi de echipa.HAI GAZU!HAI BAIETII!

    RăspundețiȘtergere
  2. speram sa marcam noi primii la sIBIU, daca mercheaza ei, se apara intrun 5-4-1 si e greu de remontat, mai ales ca sunt o echipa preponderent defensiva, docata la cate meciuri au jucat nu (s-au) inscris mai mult de 2-3 goluri. asa ca e meci destul de strans, si prin prisma rivalitatii :D.
    oricum totusi suntem ca valoare cel putin inca odata ca ei.

    forza gazu,

    RăspundețiȘtergere

Arhivă blog

Despre Gaz Metan Medias

Fotografia mea
Medias, Romania
Anul infiintarii: 1945 Culori: alb-negru Stadion: "Gaz Metan" (8500 locuri) Nocturnã: 1500 lucsi Adresa: Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Medias, Romania Telefon:+40 0269 844 623

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala (General Overview)

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala
Gaz Metan Medias
  • Anul infiintarii (Year of formation) : 1945

  • Culori (Colours) : alb-negru ( white-black)

  • Nocturnã (Floodlight) : 1500 lucsi

  • Stadion (Stadium) : "Gaz Metan" (7814 locuri); (7814 seats)

  • Adresa (Address) : Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Mediaş, România

  • Telefon (Phone) :+40 0269/844 623
  • Debut in Divizia A (First match in Divizia A): 1947-1948
  • Performanta (Performance):
    Locul 7 in Liga 1, editia 2010 - 2011 (7th place in Liga 1, 2010 - 2011)
    Finala Cupei Romaniei, editia 1951 (Romanian Cup Final, 1951)
  • Nume anterioare (Previous names): Karres Mediaş, Zorile Roşii Mediaş, CSM Mediaş, Gaz Metan Mediaş, Partizanul Mediaş, Flacăra Mediaş , Energia Mediaş.
  • Jucatori memorabili (Memorable players) : Cosmin Vâtcă, Miloš Buchta, Florin Filip, Marius Axinciuc, Cristian Dulca, Nicolae Grigore, Edson Grillo, Flavius Somfalean, Lucian Nan, Fănel Niia, Florin Lazăr, Zarko Markovic, Ionuţ Buzean, Tiberiu Bălan, Casian Miclăuş, Sorin Bucuroaia, Giuliano Lalciu, Costel Hanc, Ovidiu Hoban, Alexandru Curtean, Doru Dudiţă, Eric de Oliveira Pereira, Cristian Todea, Alex Muntean, Paul Pârvulescu, Michal Kubala, Nicolae Iorga, Constantin Găldean, Lucian Balaban, Sebastian Moga, Claudiu Boaru, Cristian Bud, Cristian Pustai


  • Preşedinte : Ioan Mărginean
  • Director General : Iosif Biro
  • Director Executiv: Claudiu Boaru
  • Director Marketing : Marius Nistor
  • Director Sportiv: Octavian Moraru


  • Site oficial : www.Gaz-Metan-Medias.ro
  • Site neoficial: Site - Gazisti | Lupii negri