miercuri, 30 mai 2012

Bozeșan, Lițu și Dudiță, out. Revine Akaki, se pregătește de plecare Bratu și Raul del Campo

În această perioadă, Gaz Metan va renunţa la o serie de jucători. Primii plecaţi sunt Bozeşan, Liţu şi Dudiţă (foto).

„Bozeşan şi-a reziliat contractul cu noi. Ne despărţim de Liţu şi Dudiţă, la final de contract. Cu Todea suntem în tratative pentru a mai rămâne încă un an de zile. Akaki revine din Turcia, pentru că avea opţiune de cumpărare, care nu s-a activat, deoarece echipa lor a retrogradat. Dacă se activează, e foarte bine! Până în momentul de faţă, nu pleacă nimeni de la Gaz Metan Mediaş în afară de cei de care ne despărţim. Încercăm şi cu Florin Bratu să reziliem contractul. Vreau să precizez că niciun jucător nu vine la Gaz Metan fără avizul antrenorului şi fără a-l vedea. Nici de pe internet, nici de pe casete, nici în urma recomandărilor, stă minimum o săptămână în cantonament şi îl verifică la unul-două jocuri. Încercăm şi cu Raul del Campo, nu pentru că nu este fotbalist, dar acest băiat a fost urmărit numai de ghinioane şi s-a accidentat - probabil vom încheia socotelile şi cu el”, a declarat Ioan Horoba.

Pregătirea, în Ungaria
Gaz Metan Mediaş va efectua două stagii de pregătire în Ungaria, iar antrenorul va face o analiză pentru a vedea „ceea ce s-a întâmplat” în sezonul recent încheiat al Ligii I, când medieşenii au terminat pe locul 13. „Vom mai colabora încă un an de zile. Am făcut lucrul acesta destul de repede, ca să evităm tot felul de articole de prin ziar, pentru că la un moment dat eram transferat în foarte multe locuri şi nu este normal, pentru că am zis tot timpul că prima opţiune este Gaz Metan. Va trebui să fim atenţi în această perioadă. Urmează o perioadă foarte importantă, cu pregătirea în Ungaria, cu perioadă de transfer a jucătorilor, cu revenirea celor care au fost accidentaţi pe o perioadă mai lungă - îi putem considera şi pe ei ca fiind noi, pentru că anul trecut ne-am folosit foarte puţin de unii jucători. O să facem o analiză obiectivă a ceea ce s-a întâmplat, pentru că am avut evoluţii oscilante, în campionatul trecut. Sunt unele cauze obiective, trebuie să le găsim şi pe celelalte. Numai aşa putem îndrepta, făcând o analiză pertinentă. Trebuie să găsim lucrurile slabe, ca să le putem corecta, şi pe cele bune, ca să le putem îmbunătăţi (...) obiectivul echipei este stabilit de consiliul director, însă eu cred că trebuie să vedem ce jucători aducem. În fine, este normal să îţi propui cel mai bun loc ocupat vreodată (n.r. - locul şapte, în sezonul 2010-2011). Cât e de realizabil? Eu sper ca în acest campionat să nu mai fim urmăriţi de atâtea accidentări, pentru că nu o să mai jucăm atât de multe jocuri”, a declarat, Cristian Pustai.

În cele două etape ale stagiului de pregătire din perioada verii, medieşenii vor juca 7-8 meciuri cu echipe din Ungaria şi Ucraina. „Pregătirea din Ungaria se va face în două etape. Prima e la Debrecen, în perioada 21 iunie - 1 iulie. În întâi plecăm la Budapesta, la Centrul Olimpic, unde vom sta şi acolo o săptămână. Am ales un cantonament în două etape şi pentru că jucătorii se satură de stat în acelaşi loc şi intervine o rutină, li se face lehamite. Trebuie să te gândeşti şi la ei în această perioadă. Vom avea câteva meciuri importante, vom juca cu MTK Budapesta, Honved Budapesta. Uzhgorod, o echipă din Ucraina, e deocamdată cu semnul întrebării. Şi apoi cu Debrecen, echipa campioană a Ungariei. Vom deplasa un lot mai mare acolo şi va juca şi echipa întâi, şi a doua. Apoi ne deplasăm la Budapesta, unde, probabil, vom mai juca două meciuri. A doua perioadă e din 1-8 iulie, pentru că pe 20 începe campionatul”, a mai spus Ioan Horoba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Despre Gaz Metan Medias

Fotografia mea
Medias, Romania
Anul infiintarii: 1945 Culori: alb-negru Stadion: "Gaz Metan" (8500 locuri) Nocturnã: 1500 lucsi Adresa: Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Medias, Romania Telefon:+40 0269 844 623

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala (General Overview)

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala
Gaz Metan Medias
 • Anul infiintarii (Year of formation) : 1945

 • Culori (Colours) : alb-negru ( white-black)

 • Nocturnã (Floodlight) : 1500 lucsi

 • Stadion (Stadium) : "Gaz Metan" (7814 locuri); (7814 seats)

 • Adresa (Address) : Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Mediaş, România

 • Telefon (Phone) :+40 0269/844 623
 • Debut in Divizia A (First match in Divizia A): 1947-1948
 • Performanta (Performance):
  Locul 7 in Liga 1, editia 2010 - 2011 (7th place in Liga 1, 2010 - 2011)
  Finala Cupei Romaniei, editia 1951 (Romanian Cup Final, 1951)
 • Nume anterioare (Previous names): Karres Mediaş, Zorile Roşii Mediaş, CSM Mediaş, Gaz Metan Mediaş, Partizanul Mediaş, Flacăra Mediaş , Energia Mediaş.
 • Jucatori memorabili (Memorable players) : Cosmin Vâtcă, Miloš Buchta, Florin Filip, Marius Axinciuc, Cristian Dulca, Nicolae Grigore, Edson Grillo, Flavius Somfalean, Lucian Nan, Fănel Niia, Florin Lazăr, Zarko Markovic, Ionuţ Buzean, Tiberiu Bălan, Casian Miclăuş, Sorin Bucuroaia, Giuliano Lalciu, Costel Hanc, Ovidiu Hoban, Alexandru Curtean, Doru Dudiţă, Eric de Oliveira Pereira, Cristian Todea, Alex Muntean, Paul Pârvulescu, Michal Kubala, Nicolae Iorga, Constantin Găldean, Lucian Balaban, Sebastian Moga, Claudiu Boaru, Cristian Bud, Cristian Pustai


 • Preşedinte : Ioan Mărginean
 • Director General : Iosif Biro
 • Director Executiv: Claudiu Boaru
 • Director Marketing : Marius Nistor
 • Director Sportiv: Octavian Moraru


 • Site oficial : www.Gaz-Metan-Medias.ro
 • Site neoficial: Site - Gazistul | Lupii negri