joi, 31 mai 2012

Fotbaliști din Anglia și Spania la Mediaș

În ceea ce privește transferurile înspre Gaz Metan Mediaș, Cristi Pustai a spus că eventualele veniri vor fi anunțate doar după semnarea contractelor.
„Ca de fiecare dată, aceste lucruri (n.r. - transferurile de jucători) vor fi date presei în momentul în care se va semna contractul, pentru că așa este corect. Sunt jucători pe piața transferurilor, și dacă avansezi dinainte, dispar, fie sunt luați de alte cluburi - e o politică pe care o practică cred că toate cluburile din Liga I. Normal că ne vom gândi, vor fi jucători, care, probabil, o să vină și în probe, în Ungaria, pentru că o să avem o pregătire de vreo 18 zile acolo. O să avem șapte - opt jocuri, deci o să avem timp să testăm și noi jucători (...) Am luat-o de sus în jos iar din acest moment, în loc să avem vacanță, o să muncim. În aceste două-trei zile se va stabili lotul care va rămâne, urmând ca la acest lot să apară jucători noi. Dacă vor fi jucători disponibilizați, ei vor fi anunțați săptămâna aceasta, pentru că este normal să aibă timp și ei să își găsească alte echipe. Deci, maxim în două zile se va stabili”, a spus Cristi Pustai.
Întăririle de care are nevoie Mediașul pot să vină și după data de 20 iunie, când Gaz Metan va juca împotriva unor jucători din Spania și Anglia.
„Avem în intenție de a da curs unei inițiative, pe data de 20 iunie, de a avea un meci cu jucători din Anglia, liberi de contract, și Spania. Ar trebui să facem un meci cu ei aici, în Mediaș, Gazul Metan având prioritate în  eventuala achiziționare a unuia dintre jucători, dacă vom fi interesați. S-a mai făcut, acum o să vină cu un avion de la Londra, iar celălalt de la Madrid sau Barcelona, nu știu de unde. Se va încerca să îi aducem în aceeași zi și vom face această acțiune”, a conchis Horoba

Bratu, pe faraș
Florin Bratu (foto), este foarte aproape să se despartă de Gaz Metan Mediaş. Clubul are probleme cu banii şi vrea să se renunţe la jucătorii cu salarii mari. 

"Încercăm să-i reziliem contractul lui Bratu", a dezvăluit Ioan Horoba, directorul sportv al medieşenilor la Dolce Sport.

 "Am jucat foarte puţin la echipa mea de club şi acest lucru m-a deranjat, mă nemulţumeşte. Am fost foarte aproape de a mă transfera în iarnă, de a reveni, nu s-a concretizat, dar nu se ştie niciodată. Dacă se va ivi ocazia voi veni cu sufletul deschis la Dinamo", a spus Florin Bratu pentru Dolce Sport.

3 comentarii:

  1. VA PLECA SI SERGIU MUTH?
    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/10-tinte-foarte-tari-gazeta-va-prezinta-jucatorii-care-ar-putea-fi-surprizele-campaniei-de-transferari-din-aceasta-vara-335650.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Bratu nu a facut mare lucru, pacat ca a avut salariu dublu si nu a jucat. Mai bine il plateau pe Eric.

    Semneaza ... un fain.

    RăspundețiȘtergere
  3. frumosu` din medias3 iunie 2012 la 12:05

    decat sa fi adus bratu pe salarul ala, mai bine ii dandeau lui eric si staim un lucru. eric era o certitudine ca e fotbalsit,de 4 sezoane la gazu; doar din liga2 am promovat cu el, insa bratu a venit vedeta si a murit speranta.

    asta denota ca HOROBA SA (NE-A) ARS DE DATA ASTA!!!

    RăspundețiȘtergere

Arhivă blog

Despre Gaz Metan Medias

Fotografia mea
Medias, Romania
Anul infiintarii: 1945 Culori: alb-negru Stadion: "Gaz Metan" (8500 locuri) Nocturnã: 1500 lucsi Adresa: Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Medias, Romania Telefon:+40 0269 844 623

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala (General Overview)

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala
Gaz Metan Medias
  • Anul infiintarii (Year of formation) : 1945

  • Culori (Colours) : alb-negru ( white-black)

  • Nocturnã (Floodlight) : 1500 lucsi

  • Stadion (Stadium) : "Gaz Metan" (7814 locuri); (7814 seats)

  • Adresa (Address) : Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Mediaş, România

  • Telefon (Phone) :+40 0269/844 623
  • Debut in Divizia A (First match in Divizia A): 1947-1948
  • Performanta (Performance):
    Locul 7 in Liga 1, editia 2010 - 2011 (7th place in Liga 1, 2010 - 2011)
    Finala Cupei Romaniei, editia 1951 (Romanian Cup Final, 1951)
  • Nume anterioare (Previous names): Karres Mediaş, Zorile Roşii Mediaş, CSM Mediaş, Gaz Metan Mediaş, Partizanul Mediaş, Flacăra Mediaş , Energia Mediaş.
  • Jucatori memorabili (Memorable players) : Cosmin Vâtcă, Miloš Buchta, Florin Filip, Marius Axinciuc, Cristian Dulca, Nicolae Grigore, Edson Grillo, Flavius Somfalean, Lucian Nan, Fănel Niia, Florin Lazăr, Zarko Markovic, Ionuţ Buzean, Tiberiu Bălan, Casian Miclăuş, Sorin Bucuroaia, Giuliano Lalciu, Costel Hanc, Ovidiu Hoban, Alexandru Curtean, Doru Dudiţă, Eric de Oliveira Pereira, Cristian Todea, Alex Muntean, Paul Pârvulescu, Michal Kubala, Nicolae Iorga, Constantin Găldean, Lucian Balaban, Sebastian Moga, Claudiu Boaru, Cristian Bud, Cristian Pustai


  • Preşedinte : Ioan Mărginean
  • Director General : Iosif Biro
  • Director Executiv: Claudiu Boaru
  • Director Marketing : Marius Nistor
  • Director Sportiv: Octavian Moraru


  • Site oficial : www.Gaz-Metan-Medias.ro
  • Site neoficial: Site - Gazisti | Lupii negri