miercuri, 30 octombrie 2013

"Salvatorul" Markovic!

Otelul Galati - Gaz Metan Medias 1-1 (Marquinhos 49` / Markovic 89`)
Cu toate ca inaintea partidei din etapa a XI-a, jucatorii si staff-ul tehnic al echipei de fotbal Gaz Metan Medias erau convinsi ca "alb-negri" vor obtine victoria in partida de sambata seara, de la Galati, in confruntarea cu Otelul, elevii lui Cristi Dulca (tehnicianul care "vedea" un succes cu 3-1 al mediesenilor) au trebuit sa se multumeasca doar cu o remiza (scor 1-1) smulsa in-extremis de cel mai inalt jucator din Liga1, fundasul central sarb, Zarko Markovic (foto).

La finalul intalnirii, Dulca a recunoscut ca echipa pregatita de acesta nu a prestat un joc prea bun, dar cu toate acestea a reusit sa-si treaca in cont al optulea meci fara infrangere, ceea ce-i confera liniste pentru pregatirea urmatoarelor partide foarte dificile de pe teren propriu, respectiv cu Ceahlaul Piatra Neamt (in campionat) si cu Astra Giurgiu (in Cupa Romaniei).

Partida de sambata seara, aceasta a debutat cu o faza controversata (min.3) atunci cand Ciprian Petre a fost impiedicat in careu sa joace mingea, insa in loc de penalty, arbitrul Catalin Popa a acordat doar ...cartonas galben, pentru simulare, mijlocasului mediesean.

La jumatatea primei reprize, capitanul Todea a avut golul in varful bocancului dupa o centrare venita de la Alex Muntean, insa balonul "intepat" de acesta s-a scurs pe langa poarta. Galatenii au inceput in forta repriza secunda, iar Marquinhos a reusit sa deschida scorul (min.49) dupa o minge balbaita si deviata in careu de fundasii gazisti. Spre final gazistii au atacat in valuri iar Buzean a executat o lovitura libera, in urma unui fault asupra lui Llullaku, iar Markovic s-a "inaltat" imperial si a reluat cu capul in plasa la coltul lung (min.89).

Ioan Horoba, presedinte la Gaz Metan Medias, sustine ca intarzierile se datoreaza in primul rand clubului Pandurii Tg. Jiu care trebuia sa achite Mediaslui suma de 180.000 euro pentru transferurile lui Eric de Oliveira si Nicandro Breeveld.

Oţelul Galaţi: Simaitis - Antunes, Sârghi, Costin, Popescu - Filip - Iorga, Cooper, Marquinhos (Milea '86), Astafei (Băjenaru '67)- Henrique (Paraschiv '76). Antrenor: Ionuţ Badea.
Rezerve: Boşneag, Mişelăricu, Milea, Adăscăliţei, Băjenaru, Gavrilă, G. Paraschiv
Gaz Metan: Buchta - Frăsinescu, Muth, Markovici, Buzean - Todea, Tahar - Al. Munteanu (Lllullaku '71), Fl. Dan (Avram '67), C. Petre - Robertson (Bud '46). Antrenor: Cristian Dulca.
Rezerve: Greab, Roberto, Bozeşan, Llullaku, R. Avram, Cr. Bud, Covaciu   
Cu toate că înaintea partidei din etapa a XI-a, jucătorii şi staff-ul tehnic al echipei de fotbal Gaz Metan Mediaş erau convinşi că “alb-negri” vor obţine victoria în partida de sămbătă seara, de la Galaţi, în confruntarea cu Oţelul, elevii lui Cristi Dulca (tehnicianul care “vedea” un succes cu 3-1 al medieşenilor) au trebuit să se mulţumească doar cu o remiză (scor 1-1) smulsă in-extremis de cel mai înalt jucător din Liga I, fundaşul Zarko Markovic (foto).

La finalul întâlnirii, Dulca a recunoscut că echipa pregătită de acesta nu a prestat un joc prea bun, dar cu toate acestea a reuşit să-şi treacă în cont al optulea meci fără înfrângere, ceea ce îi conferă linişte pentru pregătirea următoarelor partide foarte dificile de pe teren propriu, respectiv cu Ceahlăul Piatra Neamţ (în campionat) şi cu Astra Giurgiu (în Cupa României).

Despre partida de sâmbătă seara, aceasta a debutat cu o fază controversată (min.3) atunci când Ciprian Petre a fost împiedecat în careu să joace mingea, însă în loc de penalty, arbitru Cătălin Popa a acordat doar…cartonaş galben, pentru simulare, mijlocaşului medieşean.

La jumătatea primei reprize “căpitanul” Todea a avut golul în vârful bocancului după o centrare venită de la Alex Muntean, însă balonul “înţepat” de acesta s-a scurs pe lângă poartă. Gălăţenii au început în forţă cel de-al doilea mitan, iar Marquinhos a reuşit să deschidă scorul (min. 49) după o minge bâlbâită şi deviată în careu de fundaşii gazişti. Un alt brazilian al oaspeţilor, Henrique putea dubla avantajul după alte trei minute însă mingea reluată cu capul de acesta a lovit bara transversală. Medieşenii – care au început să se vadă tot mai des în jumătatea adversă după cele trei înlocuiri operate de Dulca – aveau să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj în min. 89, în urma unei faze fixe. Buzean a executat lovitura liberă din lateral dreapta, în urma unui fault comis asupra lui Llullaku, iar Markovic s-a înălţat imperial şi a reluat cu capul în plasă, în colţul lung (1-1). Autorul golului a explicat apoi “cheia” acestei serii de invincibilitate a formaţiei sale prin faptul că, la echipă s-a constituit un grup unit, un rol esenţial avându-l şi preparatorul fizic italian sosit la Mediaş cu mai puţin de două luni în urmă. Iar toate acestea în condiţiile în care jucătorii medieşeni nu şi-au mai primit salariile de două luni şi jumătate, preşedintele Ioan Horoba susţinând că întârzierile se datorează în primul rând clubului Pandurii Tg. Jiu care trebuia să achite Mediaşului suma de 180.000 de euro pentru transferurile lui Eric de Oliveira şi Nicandro Breveeld.
- See more at: http://www.ronduldesibiu.ro/sport/gazistilor-le-a-trecut-glontul-pe-la-ureche-doar-1-1-in-deplasarea-de-la-galati/#sthash.AuEFSMIp.dpuf
La finalul întâlnirii, Dulca a recunoscut că echipa pregătită de acesta nu a prestat un joc prea bun, dar cu toate acestea a reuşit să-şi treacă în cont al optulea meci fără înfrângere, ceea ce îi conferă linişte pentru pregătirea următoarelor partide foarte dificile de pe teren propriu, respectiv cu Ceahlăul Piatra Neamţ (în campionat) şi cu Astra Giurgiu (în Cupa Româ - See more at: http://www.ronduldesibiu.ro/sport/gazistilor-le-a-trecut-glontul-pe-la-ureche-doar-1-1-in-deplasarea-de-la-galati/#sthash.AuEFSMIp.dpuf
Cu toate că înaintea partidei din etapa a XI-a, jucătorii şi staff-ul tehnic al echipei de fotbal Gaz Metan Mediaş erau convinşi că “alb-negri” vor obţine victoria în partida de sămbătă seara, de la Galaţi, în confruntarea cu Oţelul, elevii lui Cristi Dulca (tehnicianul care “vedea” un succes cu 3-1 al medieşenilor) au trebuit să se mulţumească doar cu o remiză (scor 1-1) smulsă in-extremis de cel mai înalt jucător din Liga I, fundaşul Zarko Markovic - See more at: http://www.ronduldesibiu.ro/sport/gazistilor-le-a-trecut-glontul-pe-la-ureche-doar-1-1-in-deplasarea-de-la-galati/#sthash.AuEFSMIp.dpuf
Cu toate că înaintea partidei din etapa a XI-a, jucătorii şi staff-ul tehnic al echipei de fotbal Gaz Metan Mediaş erau convinşi că “alb-negri” vor obţine victoria în partida de sămbătă seara, de la Galaţi, în confruntarea cu Oţelul, elevii lui Cristi Dulca (tehnicianul care “vedea” un succes cu 3-1 al medieşenilor) au trebuit să se mulţumească doar cu o remiză (scor 1-1) smulsă in-extremis de cel mai înalt jucător din Liga I, fundaşul Zarko Markovic - See more at: http://www.ronduldesibiu.ro/sport/gazistilor-le-a-trecut-glontul-pe-la-ureche-doar-1-1-in-deplasarea-de-la-galati/#sthash.AuEFSMIp.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Despre Gaz Metan Medias

Fotografia mea
Medias, Romania
Anul infiintarii: 1945 Culori: alb-negru Stadion: "Gaz Metan" (8500 locuri) Nocturnã: 1500 lucsi Adresa: Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Medias, Romania Telefon:+40 0269 844 623

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala (General Overview)

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala
Gaz Metan Medias
  • Anul infiintarii (Year of formation) : 1945

  • Culori (Colours) : alb-negru ( white-black)

  • Nocturnã (Floodlight) : 1500 lucsi

  • Stadion (Stadium) : "Gaz Metan" (7814 locuri); (7814 seats)

  • Adresa (Address) : Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Mediaş, România

  • Telefon (Phone) :+40 0269/844 623
  • Debut in Divizia A (First match in Divizia A): 1947-1948
  • Performanta (Performance):
    Locul 7 in Liga 1, editia 2010 - 2011 (7th place in Liga 1, 2010 - 2011)
    Finala Cupei Romaniei, editia 1951 (Romanian Cup Final, 1951)
  • Nume anterioare (Previous names): Karres Mediaş, Zorile Roşii Mediaş, CSM Mediaş, Gaz Metan Mediaş, Partizanul Mediaş, Flacăra Mediaş , Energia Mediaş.
  • Jucatori memorabili (Memorable players) : Cosmin Vâtcă, Miloš Buchta, Florin Filip, Marius Axinciuc, Cristian Dulca, Nicolae Grigore, Edson Grillo, Flavius Somfalean, Lucian Nan, Fănel Niia, Florin Lazăr, Zarko Markovic, Ionuţ Buzean, Tiberiu Bălan, Casian Miclăuş, Sorin Bucuroaia, Giuliano Lalciu, Costel Hanc, Ovidiu Hoban, Alexandru Curtean, Doru Dudiţă, Eric de Oliveira Pereira, Cristian Todea, Alex Muntean, Paul Pârvulescu, Michal Kubala, Nicolae Iorga, Constantin Găldean, Lucian Balaban, Sebastian Moga, Claudiu Boaru, Cristian Bud, Cristian Pustai


  • Preşedinte : Ioan Mărginean
  • Director General : Iosif Biro
  • Director Executiv: Claudiu Boaru
  • Director Marketing : Marius Nistor
  • Director Sportiv: Octavian Moraru


  • Site oficial : www.Gaz-Metan-Medias.ro
  • Site neoficial: Site - Gazisti | Lupii negri