miercuri, 4 februarie 2015

Gaz Metan caută încă un portar

Dan Matei a declarat, cu această ocazie, că, prin transferurile din această iarnă, au fost acoperite posturile cu probleme, cele de fundaş central şi atacant. Tehnicianul a mai spus că ar mai avea nevoie de un portar, după ce Milos Buchta a plecat la Rapid. "În proporţie de 99 la sută sutem acoperiţi. Mai avem nevoie de un al treilea portar. Posturile despre care vorbeam că avem probleme s-au acoperit prin venirea lui Abrudan ca fundaş central. Tot fundaş central joacă şi Vişa, care a fost la Iaşi. Va veni şi Velasquez. Mai este Muth, care e jucătorul nostru, deci practic ne-am acoperit în apărare. Iar, în atac, e revenirea lui Vitinho, îi avem pe Roman, Tîrnovan, este Goedfred (n.a. Bekoe), pe care l-am transferat, şi brazilianul Carvallo, pe care urmează să-l vedem în meciurile de pregătire", a completat antrenorul Gazului Metan.
Întrebat dacă va mai testa aşţi jucători în amicalele din Antalya, Dan Matei a răspuns cu umor: "Din punctul meu de vedere, iar asta am discutat-o şi cu preşedintele clubului, cred că nu mai avem nevoie decât de un Messi, dar cred că nu îl vom găsi în Antalya".

Vîtcă, Balauru şi Drăghia, ţinte ratate!
Niciunul dintre cei trei portari nu au mai ajuns la Mediaş în această iarnă. În continuare, Gherasim junior se pregăteşte cu Gaz Metan, dar şansele ca el să prindă lotul sunt mici.
Antrenorul Gazului Metan, Dan Matei, are ceva bătăi de cap în găsirea celui de-al treilea portar, după ce Milos Buchta a părăsit echipa, plecând la Rapid. Zilele trecute, numele mai multor goal-keeper-i au fost vehiculate la Mediaş, dar variantele au căzut rând pe rând.
Dragoş Balauru, liber de contract, un portar de 24 de ani care a jucat în Liga I pentru ASA Tg. Mureş, Universitatea Cluj şi Viitorul, a ales în cele din urmă o echipă din apropierea Capitalei, pe FC Voluntari, chiar dacă aceasta joacă în eşalonul secund.
La Mediaş nu a mai ajuns nici Virgil Drăghia (24 ani). După ce, la un moment dat, era dat ca şi plecat de la Rapid, acesta a ajuns în cele din urmă la un acord cu conducerea clubului din Bucureşti şi va continua în Giuleşti.
Nici Cosmin Vîtcă, portar care a evoluat în trecut la Gaz Metan, nu va umple golul lăsat de plecarea lui Buchta. Tentat de o revenire la Mediaş, acesta a ales, în cele din urmă, să rămână la CFR Cluj. Vâtcă a mai îmbrăcat tricoul Gazului Metan în perioada 2009-2012. Anul trecut, în retur, s-a întors la Mediaş, dar nu a fost folosit în niciun meci de antrenorul de atunci al "lupilor negri", Cristi Dulca, iar în vară a plecat.
În momentul de faţă, Gaz Metan are în lot doar doi portari, pe Răzvan Pleşca şi internaţionalul de tineret Alexandru Greab (foto). La antrenamentele Gazului se află şi fostul portar de la ASA Tg. Mureş, Ciprian Botoşer, pentru a-l convinge pe antrenorul medieşenilor, că merită să ramană in lotul medieşenilor.
În aceste zile, la antrenamentele Gazului Metan a participat şi fiul lui Daniel Gherasim, fostul portar al Stelei. Mihai Gherasim are însă slabe şanse de a rămâne la Mediaş, conform unor surse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Despre Gaz Metan Medias

Fotografia mea
Medias, Romania
Anul infiintarii: 1945 Culori: alb-negru Stadion: "Gaz Metan" (8500 locuri) Nocturnã: 1500 lucsi Adresa: Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Medias, Romania Telefon:+40 0269 844 623

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala (General Overview)

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala
Gaz Metan Medias
  • Anul infiintarii (Year of formation) : 1945

  • Culori (Colours) : alb-negru ( white-black)

  • Nocturnã (Floodlight) : 1500 lucsi

  • Stadion (Stadium) : "Gaz Metan" (7814 locuri); (7814 seats)

  • Adresa (Address) : Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Mediaş, România

  • Telefon (Phone) :+40 0269/844 623
  • Debut in Divizia A (First match in Divizia A): 1947-1948
  • Performanta (Performance):
    Locul 7 in Liga 1, editia 2010 - 2011 (7th place in Liga 1, 2010 - 2011)
    Finala Cupei Romaniei, editia 1951 (Romanian Cup Final, 1951)
  • Nume anterioare (Previous names): Karres Mediaş, Zorile Roşii Mediaş, CSM Mediaş, Gaz Metan Mediaş, Partizanul Mediaş, Flacăra Mediaş , Energia Mediaş.
  • Jucatori memorabili (Memorable players) : Cosmin Vâtcă, Miloš Buchta, Florin Filip, Marius Axinciuc, Cristian Dulca, Nicolae Grigore, Edson Grillo, Flavius Somfalean, Lucian Nan, Fănel Niia, Florin Lazăr, Zarko Markovic, Ionuţ Buzean, Tiberiu Bălan, Casian Miclăuş, Sorin Bucuroaia, Giuliano Lalciu, Costel Hanc, Ovidiu Hoban, Alexandru Curtean, Doru Dudiţă, Eric de Oliveira Pereira, Cristian Todea, Alex Muntean, Paul Pârvulescu, Michal Kubala, Nicolae Iorga, Constantin Găldean, Lucian Balaban, Sebastian Moga, Claudiu Boaru, Cristian Bud, Cristian Pustai


  • Preşedinte : Ioan Mărginean
  • Director General : Iosif Biro
  • Director Executiv: Claudiu Boaru
  • Director Marketing : Marius Nistor
  • Director Sportiv: Octavian Moraru


  • Site oficial : www.Gaz-Metan-Medias.ro
  • Site neoficial: Site - Gazisti | Lupii negri