sâmbătă, 21 noiembrie 2015

Gazul i-a testat pe Morar, Zaharia şi Predescu. Doar unul dintre ei a semnat cu medieşenii.


Nici nu s-a încheiat prima parte a sezonului că echipele din Liga 2 au început deja să transfere jucători. FC Braşov l-a luat pe Adrian Grigoruţă, FCM Baia Mare a obţinut semnătura lui Souleymane Keita, iar Armand Şvichi a fost împrumutat de Rapid Suceava de la FC Botoşani. Un alt club care se întăreşte pentru partea a doua a sezonului este Gaz Metan Mediaş. Liderul Seriei a II-a a testat în ultima perioadă trei jucători, însă doar cu unul a ajuns la un acord, anunţă Nova TV.

Leo Grozavu i-a testat pe Alexandru Zaharia (25 ani, mijlocaş), Cornel Predescu (27 ani, mijlocaş) şi Vlad Morar (22 ani, atacant), dar doar pe unul dintre ei l-a convins să accepte contractul propus de gruparea de pe Târnava Mare. Zaharia (ultima dată la FC Oţelul) a semnat un contract pe două sezoane şi jumătate, în timp ce Predescu (ex Zawisza Bydgoszcz, Polonia), şi Morar (ex "U" Cluj) nu s-au înţeles cu şefii Gazului în privinţa salariilor şi au plecat.

Proaspăta achiziţie a medieşenilor nu va fi însă disponibilă în aceste ultime partide din 2015 rămase de disputat. Zaharia (foto mic 1, în alb-roşu-albastru) vine după o accidentare care l-a ţinut opt luni în afara gazonului.

"Mi-e greu să spun dacă achiziţionarea lui este pentru viitorul apropiat, deocamdată a intrat la antrenamente de o săptămână. Din ce am văzut, încă are o teamă de contact. Undeva e şi normal după opt luni de inactivitate, o accidentare gravă, nu ştiu cât de mult poate el mental să recupereze, să pună piciorul la fel ca înainte. Probabil nu va intra până la finalul anului. Ţinând cont de faptul că sunt trei jocuri într-o săptămână, e destul de dificil", a spus, pentru Nova TV, Grozavu.

Grozavu, nemulţumit de programul competiţional din acest final de an

Altfel, Gaz Metan Mediaş, echipă care are cinci victorii consecutive în campionat, joacă în această etapă la Tărlungeni, cu Unirea, penultima clasată din Seriei. Până la finalul acestui an, ardelenii mai au meciuri cu Şoimii Pâncota (miercuri, în deplasare), Universitatea Cluj (sâmbătă, acasă) şi CS Mioveni (sâmbătă, deplasare).

Leo Grozavu vrea ca la Tărlungeni Gazul că continue seria de victorii. "Vor fi trei jocuri importante, două deplasări, o partidă grea acasă. Vreau să mă gândesc deocamdată la primul. Nu va fi un joc uşor la Tărlungeni, au o echipă care, cel puţin la ultimele meciuri, a arătat că este în revenire. Au pierdut cu adversari facili, dar puteau să o învingă pe UTA, care a egalat în prelungiri, apoi au scos un egal la Pâncota, ceea ce spune destul de multe despre această echipă, în sensul în care nu este un adversar facil", a spus Grozavu.

Tehnicianul Gazului a mai explicat că este nemulţumit de faptul că se aglomerează meciurile la final de sezon, atunci când terenurile sunt foarte proaste, iar vremea nu permite buna desfăşurare a acestora. "Din păcate, aşa e la noi, la români. Cât terenurile permit, cât e vară, toamnă, cât se poate juca fără probleme, când sezonul e la început şi jucătorii au energie nu sunt etape intermediare. Acum am avut trei meciuri, o săptămână pauză şi acum iar trei meciuri. La final de sezon noi aglomerăm toate meciurile, când terenurile sunt foarte proaste, când starea vremii nu mai permite să poţi să vezi fotbal de calitate", a mai declarat, pentru Nova TV, antrenorul Leo Grozavu.

Partida dintre Unirea Tărlungeni şi Gaz Metan se va disputa sâmbătă, de la ora 11:00. În tur, gruparea de pe Târnava Mare s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Despre Gaz Metan Medias

Fotografia mea
Medias, Romania
Anul infiintarii: 1945 Culori: alb-negru Stadion: "Gaz Metan" (8500 locuri) Nocturnã: 1500 lucsi Adresa: Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Medias, Romania Telefon:+40 0269 844 623

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala (General Overview)

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala
Gaz Metan Medias
 • Anul infiintarii (Year of formation) : 1945

 • Culori (Colours) : alb-negru ( white-black)

 • Nocturnã (Floodlight) : 1500 lucsi

 • Stadion (Stadium) : "Gaz Metan" (7814 locuri); (7814 seats)

 • Adresa (Address) : Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Mediaş, România

 • Telefon (Phone) :+40 0269/844 623
 • Debut in Divizia A (First match in Divizia A): 1947-1948
 • Performanta (Performance):
  Locul 7 in Liga 1, editia 2010 - 2011 (7th place in Liga 1, 2010 - 2011)
  Finala Cupei Romaniei, editia 1951 (Romanian Cup Final, 1951)
 • Nume anterioare (Previous names): Karres Mediaş, Zorile Roşii Mediaş, CSM Mediaş, Gaz Metan Mediaş, Partizanul Mediaş, Flacăra Mediaş , Energia Mediaş.
 • Jucatori memorabili (Memorable players) : Cosmin Vâtcă, Miloš Buchta, Florin Filip, Marius Axinciuc, Cristian Dulca, Nicolae Grigore, Edson Grillo, Flavius Somfalean, Lucian Nan, Fănel Niia, Florin Lazăr, Zarko Markovic, Ionuţ Buzean, Tiberiu Bălan, Casian Miclăuş, Sorin Bucuroaia, Giuliano Lalciu, Costel Hanc, Ovidiu Hoban, Alexandru Curtean, Doru Dudiţă, Eric de Oliveira Pereira, Cristian Todea, Alex Muntean, Paul Pârvulescu, Michal Kubala, Nicolae Iorga, Constantin Găldean, Lucian Balaban, Sebastian Moga, Claudiu Boaru, Cristian Bud, Cristian Pustai


 • Preşedinte : Ioan Mărginean
 • Director General : Iosif Biro
 • Director Executiv: Claudiu Boaru
 • Director Marketing : Marius Nistor
 • Director Sportiv: Octavian Moraru


 • Site oficial : www.Gaz-Metan-Medias.ro
 • Site neoficial: Site - Gazistul | Lupii negri