sâmbătă, 28 februarie 2015

Antrenorul Gazului Metan speră ca echipa sa să plece neînvinsă din Copou.

Gaz Metan o întâlnește pe CSMS Iași în etapa a XIX-a a Ligii I la fotbal. După 1-1 cu FC Botoșani, în prima etapă a returului, fotbaliștii medieșeni sunt obligați să câștige cel puțin un punct pentru a rămâne în cărți pentru evitarea retrogradării. Meciul se anunță unul extrem de dificil, în condițiile în care ieșenii vin după un rezultat foarte bun în deplasare, scor 0-3 cu Viitorul Lui Gică Hagi. "Plecăm încrezători la Iași pentru meciul cu CSMS. Sperăm să luăm măcar un punct. Ați văzut că fiecare punct contează, chiar dacă nu am câștigat etapa trecută am luat un punct, celelalte echipe nu au luat și am urcat în clasament 3 locuri. Eu cred că, până la finalul campionatului, va conta fiecare punct pe care îl acumulăm", a spus antrenorul Dan Matei.
Partida dintre CSMS Iași și Gaz Metan Mediaș se dispută sâmbătă, 28 februarie, de la ora 18:00, și va fi transmisă în direct de posturile Digi Sport 1 și Look TV.

"Există un blocaj psihologic la echipă"

Antrenorul Gazului Metan, Dan Matei, crede că există un adevărat blocaj psihologic la nivelul jucătorilor, care odată ce conduc cu 1-0 fac inexplicabil pasul înapoi, deși nimeni nu le transmite acest lucru. Dan Matei crede că este vorba de un instinct de conservare a rezultatului, însă acest lucru nu dă roade. Ultimul exemplu: la 1-0 cu FC Botoșani, fotbaliștii Gazului Metan s-au retras în repriza a doua și au fost egalați. "Cred că există un blocaj psihihologic pentru că, ceea ce li se transmite celor din teren atât în timpul jocului, cât și în timpul pauzei sau în repriza a doua nu este să ne retragem. Nu li se transmite nicidecum să ne retragem la 1-0, însă în momentul în care conducem cu 1-0 și știi că ai cele 3 puncte apare un instinct de conservare. Din păcate, se dovedește că acest spirit de conservare este falimentar, s-a văzut asta și la meciul cu FC Botoșani. Am condus cu 1-0 acasă și am fost egalați", a a spus tehnicianul Gazului Metan.

"Lupta pentru evitarea retrogradării, până în ultima etapă"

Lupta pentru evitarea retrogradării din Liga I va fi acerbă și se va va da până în ultima etapă, e de părere tehnicianul Dan Matei. Acesta crede că echipele aflate în subsolul clasamentului vor lupta până la ultimul meci pentru a rămâne pe prima scenă fotbalistică a țării. De asemenea, antrenorul Gazului Metan speră ca echipa să aibă șansa de anul trecut, când s-a salvat în ultima etapă de la retrogradare. "Lupta pentru evitarea retrogradării va fi acerbă. Eu zic că va fi o luptă până în ultima etapă de campionat, la fel cum a fost și anul trecut. Noi suntem obișnuți cu acest gen de luptă. Dacă o să ajungem să ne luptăm până în ultima etapă, sper să avem câștig de cauză, ca și anul trecut", a spus antrenorul formației medieșene.

Probleme din cauza virozelor respiratorii
Probleme de lot pentru antrenorul Gazului Metan, Dan Matei, din cauza virozelor respiratorii. Doi jucători nu au fost incluși în lotul pentru partida de sâmbătă, cu CSMS Iași, din acest motiv. "Avem probleme de lot, dar care nu sunt cauzate de accidentări, ci de viroze respiratorii. Săptămâna trecută nu am avut disponibili doi jucători din cauza virozelor, iar în cursul zilei de ieri (n.a. miercuri) au ieșit din lot Ciprian Petre și Szilagy din cauza virozelor respiratorii. Este bine că nu suferim numeric totuși și putem completa lotul", a spus antrenorul Gazului Metan, Dan Matei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Despre Gaz Metan Medias

Fotografia mea
Medias, Romania
Anul infiintarii: 1945 Culori: alb-negru Stadion: "Gaz Metan" (8500 locuri) Nocturnã: 1500 lucsi Adresa: Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Medias, Romania Telefon:+40 0269 844 623

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala (General Overview)

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala
Gaz Metan Medias
  • Anul infiintarii (Year of formation) : 1945

  • Culori (Colours) : alb-negru ( white-black)

  • Nocturnã (Floodlight) : 1500 lucsi

  • Stadion (Stadium) : "Gaz Metan" (7814 locuri); (7814 seats)

  • Adresa (Address) : Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Mediaş, România

  • Telefon (Phone) :+40 0269/844 623
  • Debut in Divizia A (First match in Divizia A): 1947-1948
  • Performanta (Performance):
    Locul 7 in Liga 1, editia 2010 - 2011 (7th place in Liga 1, 2010 - 2011)
    Finala Cupei Romaniei, editia 1951 (Romanian Cup Final, 1951)
  • Nume anterioare (Previous names): Karres Mediaş, Zorile Roşii Mediaş, CSM Mediaş, Gaz Metan Mediaş, Partizanul Mediaş, Flacăra Mediaş , Energia Mediaş.
  • Jucatori memorabili (Memorable players) : Cosmin Vâtcă, Miloš Buchta, Florin Filip, Marius Axinciuc, Cristian Dulca, Nicolae Grigore, Edson Grillo, Flavius Somfalean, Lucian Nan, Fănel Niia, Florin Lazăr, Zarko Markovic, Ionuţ Buzean, Tiberiu Bălan, Casian Miclăuş, Sorin Bucuroaia, Giuliano Lalciu, Costel Hanc, Ovidiu Hoban, Alexandru Curtean, Doru Dudiţă, Eric de Oliveira Pereira, Cristian Todea, Alex Muntean, Paul Pârvulescu, Michal Kubala, Nicolae Iorga, Constantin Găldean, Lucian Balaban, Sebastian Moga, Claudiu Boaru, Cristian Bud, Cristian Pustai


  • Preşedinte : Ioan Mărginean
  • Director General : Iosif Biro
  • Director Executiv: Claudiu Boaru
  • Director Marketing : Marius Nistor
  • Director Sportiv: Octavian Moraru


  • Site oficial : www.Gaz-Metan-Medias.ro
  • Site neoficial: Site - Gazisti | Lupii negri