sâmbătă, 14 mai 2011

Medieşenii îşi iau "La revedere!" de la suporteri

În această seară, jucătorii lui Cristi Pustai se despart de suporteri, meciul cu CFR Cluj fiind ultimul de acasă, din sezonul 2010/2011.

Gazul metan întâlneşte CFR Cluj în ultimul meci de pe teren propriu din actuala ediţie a Ligii I la fotbal. Chiar dacă nu poate conta pe căpitanul Cristi Todea, suspendat pentru această partidă, tehnicianul Gazului metan îşi doreşte victoria în această partidă şi implicit, îndeplinirea şi matematică a obiectivului pentru acest sezon, respectiv clasarea pe unul din primele 8 locuri ale campionatului. Antrenorul Cristian Pustai a declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că o victorie în partida din această seară ar păstra şansele de accedere în premieră a Gazului metan într-o cupă europeană. "Ne aflăm în faţa ultimului joc pe teren propriu şi sperăm că vom reuşi acelaşi parcurs foarte bun, pentru că, la o statistică făcută la meciurile de pe teren propriu, în acest retur am primit un singur gol, iar în tot campionatul am primit doar 4 goluri. Eu cred că este o performanţă şi chiar vreau să mă uit să văd dacă mai sunt echipe cu asemenea relizări. Să sperăm că şi vineri (n.a. astăzi) seara vom rămâne la cifra 4 în dreptul golurilor primite şi că vom înscrie, pentru a obţine cele 3 puncte. În acest fel ne consolidăm poziţia a 7-a şi, de ce nu, să sperăm în continuare pentru un loc mai sus în clasament. Pentru meciul cu CFR îl avem suspendat pe Cristi Todea, o suspendare destul de importantă, pentru că este un jucător important în economia jocului, însă vestea bună este că revine Florin Lazăr”, a spus Pustai.
Partida dintre Gaz metan şi CFR Cluj se desafăşoară în această seară, de la 20.30, şi va fi transmisă în direct de GSP TV.

Pustai incotro?
Matematicianul ia în calcul la modul serios o plecare de la Mediaș către o echipă de top, dar spune că prima opțiune pentru el este Gaz Metan. Clubul nu i-a făcut deocamdată vreo ofertă ca să mai rămână la Mediaș.
“În mod normal am convenit să vorbim după jocul cu Steaua. Nu vreau să spun că nu se doreşte să continui la Mediaş, dar pînă acum nu am avut nici o ofertă de a prelungi contractul. Prima opţiune rămîne Gaz Metan, însă trebuie să vedem şi unde ne vom clasa. Nu pot ascunde nişte discuţii cu alte cluburi însă nu a fost vorba despre vreo ofertă concretă”, a afirmat Pustai. “Pe lângă Rapid îl mai vor şi alte echipe cu bani din România. Sunt de mulţi ani în fotbal şi ştiu că atunci când un conducător întreabă de un antrenor îl doreşte la echipă, nu vrea să ştie doar ce face Pustai”, a recunoscut Ioan Horoba la sport.ro.

Deschis pentru oferte
Tehnicianul nu dezminte nici el faptul că ar fi căutat, dar mai aşteaptă oferte. “Deocamdatată sunt discuţii. S-ar părea că sunt mai multe echipe, dar discuţiile nu sunt oferte”, a ţinut să precizeze Pustai. Antrenorul spune că n-ar avea nicio problemă să lucreze cu patroni precum Copos sau Porumboiu. “Meseria e la fel peste tot. <>. M-aş vedea lucrând cu ei”, este de părere Pustai.

“Lăsaţi şi jucătorii să plece”
Declaraţiile lui Pârvulescu şi Eric, care şi-au manifestat dorinţa de a părăsi echipa în vară a iritat conducerea. “Nu pleacă nimeni aşa uşor”, a spus hotărât directorul general, Ioan Horoba. Pustai este însă de partea fotbaliştilor. “Este normal ca jucătorii să plece. Eu consider că dacă jucătorul nu mai doreşte să rămână, clubul ar trebui să-i respecte dorinţa. În aşa fel ar fi mulţumită toată lumea”, crede Pustai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Despre Gaz Metan Medias

Fotografia mea
Medias, Romania
Anul infiintarii: 1945 Culori: alb-negru Stadion: "Gaz Metan" (8500 locuri) Nocturnã: 1500 lucsi Adresa: Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Medias, Romania Telefon:+40 0269 844 623

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala (General Overview)

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala
Gaz Metan Medias
  • Anul infiintarii (Year of formation) : 1945

  • Culori (Colours) : alb-negru ( white-black)

  • Nocturnã (Floodlight) : 1500 lucsi

  • Stadion (Stadium) : "Gaz Metan" (7814 locuri); (7814 seats)

  • Adresa (Address) : Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Mediaş, România

  • Telefon (Phone) :+40 0269/844 623
  • Debut in Divizia A (First match in Divizia A): 1947-1948
  • Performanta (Performance):
    Locul 7 in Liga 1, editia 2010 - 2011 (7th place in Liga 1, 2010 - 2011)
    Finala Cupei Romaniei, editia 1951 (Romanian Cup Final, 1951)
  • Nume anterioare (Previous names): Karres Mediaş, Zorile Roşii Mediaş, CSM Mediaş, Gaz Metan Mediaş, Partizanul Mediaş, Flacăra Mediaş , Energia Mediaş.
  • Jucatori memorabili (Memorable players) : Cosmin Vâtcă, Miloš Buchta, Florin Filip, Marius Axinciuc, Cristian Dulca, Nicolae Grigore, Edson Grillo, Flavius Somfalean, Lucian Nan, Fănel Niia, Florin Lazăr, Zarko Markovic, Ionuţ Buzean, Tiberiu Bălan, Casian Miclăuş, Sorin Bucuroaia, Giuliano Lalciu, Costel Hanc, Ovidiu Hoban, Alexandru Curtean, Doru Dudiţă, Eric de Oliveira Pereira, Cristian Todea, Alex Muntean, Paul Pârvulescu, Michal Kubala, Nicolae Iorga, Constantin Găldean, Lucian Balaban, Sebastian Moga, Claudiu Boaru, Cristian Bud, Cristian Pustai


  • Preşedinte : Ioan Mărginean
  • Director General : Iosif Biro
  • Director Executiv: Claudiu Boaru
  • Director Marketing : Marius Nistor
  • Director Sportiv: Octavian Moraru


  • Site oficial : www.Gaz-Metan-Medias.ro
  • Site neoficial: Site - Gazisti | Lupii negri