marți, 6 septembrie 2011

Dinamo şi Gaz metan se ceartă pe Pîrvulescu

Mijlocaşul este disputat de cele două formaţii. Medieşenii i–ar da drumul să plece în Ştefan cel Mare, dar vor mai mulţi bani.

Paul Pîrvulescu este dorit cu insistenţă de Dinamo, dar oficialii grupării din Ştefan cel Mare nu au reuşit să-i înduplece pe mai-marii Gazului metan să-şi dea acordul asupra transferului. Dinamoviştii susţin că au oferit suma de 400.000 de euro, plus un procent dintr-un eventual nou transfer şi un jucător sub formă de împrumut, pe un an, dar din câte se pare gaziştii vor dublu. Mai mult, Corin Cindrea, preşedintele Consiliului Director al Gazului metan, susţine că n-a fost vorba nici măcar de acea sumă de 400.000 de euro. "Singurele discuţii cu clubul Dinamo au fost cele pe care le-am purtat eu cu domnul Badea. Nimeni altcineva nu este implicat. Noi am făcut o ofertă, ei au venit cu altă propunere. Oricum, oferta dinamoviştilor a fost mai mică de 400.000 de euro, astfel că am declinat-o", a afirmat Corin Cindrea, preşedintele medieşenilor.

Horoba, luat în colimator
Considerat principalul vinovat pentru eşecul tratativelor pentru mijlocaşul de 23 de ani, directorul general al CS Gaz metan, Ioan Horoba, a fost acuzat de către oficialii lui Dinamo de un manageriat slab şi de faptul că s-ar opune transferului lui Pîrvulescu la Dinamo din cauza faptului că această tranzacţie nu se face prin firma fiului său, Horaţiu.
Ediţia electronică a Gazetei Sporturilor susţine că dinamoviştii au luat legătura şi cu şefii Transgaz, firma care finanţează echipa de fotbal, pentru a finaliza negocierile pentru Pîrvulescu. Aceştia din urmă au transmis că vor începe o anchetă în cadrul clubului pentru a afla unde se duc banii investiţi. "Ne-au spus că au informaţii că, din cei 100.000 de euro oferiţi jucătorilor pentru calificarea în cupele europene, Ioan Horoba a luat 20 la sută, iar restul le-a dat jucătorilor şi antrenorilor să-i împartă. Plus că l-au pierdut pe Eric într-un mod stupid. Băiatului i-a expirat contractul pe 20 iulie, iar ei l-au pus să semneze pe încă 5 sezoane, dar iscălitura nu are sens deoarece cei de la Metropolitano, care deţin 35% din drepturile federative, nu au fost de acord cu mutarea!", au povestit "roş-albii", conform gsp.ro.
Replica nu s-a lăsat aşteptată. "Noi vrem 800.000 de euro pentru Pîrvulescu. Dinamo a oferit 300.000. Asta e singura problemă, nu e vorba de altceva. Jucătorul vrea la Dinamo, dar nu în condiţiile pe care le impune Dinamo sau tatăl jucătorului. Părintele lui îşi doreşte mult ca fiul lui să ajungă acolo, dar nu se poate aşa, oricum. Ce zice Dinamo e o diversiune. Cei de acolo nu au nici un temei pentru aceste acuze. Sunt nişte minciuni! Transferul se va face doar dacă Dinamo oferă suma corectă pentru Pîrvulescu", a precizat Ioan Horoba, directorul general al medieşenilor la GSP TV.
Din câte se pare, dinamoviştii mută pe toate fronturile în speranţa obţinerii acordului pentru transferul lui Pîrvulescu în Ştefan cel Mare.

Pîrvulescu senior: "Paul e dinamovist de mic"
Tatăl mijlocaşului de la Gaz metan, fostul arbitru asistent Eugen Pîrvulescu, în prezent preşedinte executiv la Pandurii Tg. Jiu, susţine că băiatul său ţine de mic cu Dinamo. Pîrvulescu senior a afirmat că ar fi bine dacă s-ar judeca acesta transfer şi cu sufletul, nu doar din punct de vedere financiar. "Dacă transferul nu se realizează, asta este. Mi-aş dori ca Paul să ajungă la o echipă de top, dar dacă nu merge, rămâne la Mediaş. Trebuie gândit însă şi cu sufletul, jucătorul şi-a făcut treaba pentru Gaz metan şi ar fi momentul să facă pasul spre o formaţie mare. E dinamovist de mic, mi-a spus mereu că în România vrea să joace doar la Dinamo Bucureşti", a mărturisit Eugen Pîrvulescu.

2 comentarii:

  1. HOROBA ESTE UN NEMERNIC! PRIVITI CE-I FACE SINGURULUI JUCATOR DE NATIONALA DIN ORASUL NOSTRU:
     http://www.evenimentdeolt.ro/eveniment-new/sport/vezi-de-ce-sergiu-muth-nu-a-ajuns-la-alro-si-de-ce-horoba-l-a-refuzat-pe-nitulescu

    HOROBA ASTA SE CREDE A FI DUMNEZEU, IAR ASTA IL SUPARA PE "CREATOR" . CONDUCEREA REGIILOR AR TREBUI SA SE IMPLICE IN MIZERIILE CARE LE FACE ACEST INDIVID, PROTECTORUL LU' FIU-SU SI A ....GLORIEI BISTRITA, DE UNDE ISI ROTUNJESTE CONTURILE, FARA STIINTA CLUBULUI CARE-L GAZDUIESTE(INCA!),PRIN ADUCEREA SISTEMATICA DE JUCATORI, PENTRU AI SCOATE DIN ANONIMATUL IN CARE SE ZBAT, DE CE?; FIINDCA AICI NU ESTE UN PATRON(CA LA TOATE CELELALTE CLUBURI DIN TARA!!!!!)CARE SA STEA CU BICIUL PE DIRECTORUL SPORTIV IN VEDEREA PROMOVARII SI TRANSFERARII PROPRIILOR JUCATORI PENTRU A FACE BANI, DEOARECE AICI ESTE SACUL PLIN FARA SA FACA PREA MULTE, SI NECONDITIONAT.

    IN CONCLUZIE, LA CLUB ESTE (INCA!)DICTATURA, IAR HOROBA, CA SI PUSTAI(ACESTA O DUCE PREA BINE AICI, UNDE, INDIFERENT DE REZULTATE, BANII II IA, ORI DEACEEA TOT AMANA PLECARE, DAR ASTA ESTE O ALTA PROBLEMA!), FAC LUCRURILE DUPA BUNUL LOR PLAC, DAR, PE LANGA SALARIILE STIUTE, SI PE BANI DIN COMISIOANE, COTIZATII, ETC. ,BANI DE CARE MULTI DIN CEI CARE LE-A ACORDAT INCREDEREA(MA REFER LA CONDUCEREA ADEVARATA A REGIILOR), NU AU CUNOSTINTA DE NEMERNICIA ACESTOR OAMENI. ESTE MAI MULT DECAT CIUDAT FAPTUL CA , UITE, TREBUIE UN ALT CLUB CUM ESTE DINAMO, SA FACA DEMERSURI SI SESIZARI IN CE PRIVESTE HOTIA UNORA DIN ACEST CLUB, UNDE AVEM VALORI, DAR PENTRU CATEVA AMBITII PROSTESTI SI/SAU INTERESE MESCHINE, BLOCHEAZA VIITORUL UNOR JUCATORI DE PERSPECTIVA.

    RUSINE HOROBA IOAN, RUSINE SA-TI FIE!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. pacat ca dl cindrea e doar o marioneta la medias

    RăspundețiȘtergere

Arhivă blog

Despre Gaz Metan Medias

Fotografia mea
Medias, Romania
Anul infiintarii: 1945 Culori: alb-negru Stadion: "Gaz Metan" (8500 locuri) Nocturnã: 1500 lucsi Adresa: Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Medias, Romania Telefon:+40 0269 844 623

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala (General Overview)

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala
Gaz Metan Medias
  • Anul infiintarii (Year of formation) : 1945

  • Culori (Colours) : alb-negru ( white-black)

  • Nocturnã (Floodlight) : 1500 lucsi

  • Stadion (Stadium) : "Gaz Metan" (7814 locuri); (7814 seats)

  • Adresa (Address) : Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Mediaş, România

  • Telefon (Phone) :+40 0269/844 623
  • Debut in Divizia A (First match in Divizia A): 1947-1948
  • Performanta (Performance):
    Locul 7 in Liga 1, editia 2010 - 2011 (7th place in Liga 1, 2010 - 2011)
    Finala Cupei Romaniei, editia 1951 (Romanian Cup Final, 1951)
  • Nume anterioare (Previous names): Karres Mediaş, Zorile Roşii Mediaş, CSM Mediaş, Gaz Metan Mediaş, Partizanul Mediaş, Flacăra Mediaş , Energia Mediaş.
  • Jucatori memorabili (Memorable players) : Cosmin Vâtcă, Miloš Buchta, Florin Filip, Marius Axinciuc, Cristian Dulca, Nicolae Grigore, Edson Grillo, Flavius Somfalean, Lucian Nan, Fănel Niia, Florin Lazăr, Zarko Markovic, Ionuţ Buzean, Tiberiu Bălan, Casian Miclăuş, Sorin Bucuroaia, Giuliano Lalciu, Costel Hanc, Ovidiu Hoban, Alexandru Curtean, Doru Dudiţă, Eric de Oliveira Pereira, Cristian Todea, Alex Muntean, Paul Pârvulescu, Michal Kubala, Nicolae Iorga, Constantin Găldean, Lucian Balaban, Sebastian Moga, Claudiu Boaru, Cristian Bud, Cristian Pustai


  • Preşedinte : Ioan Mărginean
  • Director General : Iosif Biro
  • Director Executiv: Claudiu Boaru
  • Director Marketing : Marius Nistor
  • Director Sportiv: Octavian Moraru


  • Site oficial : www.Gaz-Metan-Medias.ro
  • Site neoficial: Site - Gazisti | Lupii negri