vineri, 16 martie 2012

Gaz Metan vrea victorie în derbiul județean cu Voința Sibiu

Test dificil sâmbătă, 17 martie, pentru cele două echipe de fotbal ale Sibiului aflate în Liga 1, Voinţa şi Gaz Metan,  care se vor întâlni pe "Municipal". Antrenorul medieşenilor, Cristi Pustai, a subliniat înainte de derby-ul judeţean, că va fi un meci dificil pentru ambele grupări şi a poziţionat Voinţa alături de Steaua, datorită rezultatelor bune pe care le-a avut până acum în linia de apărare în meciurile de acasă.

"Amândouă echipe se află în criză de puncte sau cu dorinţă de a acumula cât mai multe puncte. Adversarul pe care îl întâlnim este o echipă cu o organizare bună, cu un antrenor bun, iar în ceea ce priveşte jocul lor pe teren propriu sunt cu o linie de invidiat în clasamnet: 3 victorii, 4 egaluri şi doar 3 înfrângeri. Cu 6 goluri primite şi 6 marcate, au o apărare foarte bună. În primele trei, doar Steaua mai are 6 goluri primite pe teren propriu, Dinamo 4 şi Oţelul 5. Deci, ne aşteapă un meci dificil", a declarat Cristi Pustai.


"Partida cu Voința este una foarte dificilă, pentru că adversarii noștri au încasat doar șase goluri pe teren propriu, la fel ca Steaua București, spre exemplu. Echipa este așadar una solidă în apărare cu un antrenor foarte bun, însă la fel ca și sibienii și noi avem nevoie de puncte pentru că, de la locul al zecelea în clasament, orice echipă poate ajunge în Liga a II-a. Eu m-aș mulțumi chiar și un punct din această confruntare", a spus profesorul de matematică.

Antremorul medieşenilor speră într-o revenire de formă a jucătorilor săi şi într-o "rivalitate doar sportivă" între cele două echipe. Pentru meciul de sâmbătă Bawab ar putea reveni pe teren, el participând la antrenamentele de  săptămâna aceasta. Singurul care nu poate juca este Zaharia, care este suspendat.  Derby-ul judeţean este programat sâmbătă, cu începere de la ora 15.00.

Din fericire este recuperat și Bawab, el urmând a fi folosit pe parcursul meciului de sâmbătă. Absenți vor fi în continuare Zaharia (suspendat după eliminarea din partida cu Dinamo), Trtovac, Raul del Campo, Lițu și Bud. Despre ultimii doi, tehnicianul gazist a precizat că au început alergările și poate într-o lună vor fi apți de joc

Atacanti din Olanda in probe 
De remarcat, totuși că Alin Lițu s-ar putea să nu mai prindă niciun minut în tricoul "alb-negrilor", întrucât în această vară îi expiră împrumutul de la Steaua, iar staff-ul tehnic și administrativ nu dau semne că l-ar mai dori în continuare la Gaz Metan Mediaș. Deja există alternative, în persoana a doi atacanți de numai 22 de ani, care au evoluat inclusiv la echipe de primă ligă din Olanda, dar a căror identitate nu a fost deconspirată, întrucât abia săptămâna viitoare sunt așteptați la negocieri impresarii celor doi fotbaliști.

„Marți am avut un joc pe terenul 2 în care au fost testați 4 jucători, 2 atacanți de 22 de ani și 2 de 19 ani. Cei doi atacanți sper să rămână pentru echipa mare. Abia săptămâna viitoare însă vom ști cu siguranță dacă va fi sau nu așa”, a mai spus Pustai.
Gaz Metan ocupă locul 12 în clasamentul ligii 1 înaintea meciului cu Voinţa Sibiu, clasată pe locul 13.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Despre Gaz Metan Medias

Fotografia mea
Medias, Romania
Anul infiintarii: 1945 Culori: alb-negru Stadion: "Gaz Metan" (8500 locuri) Nocturnã: 1500 lucsi Adresa: Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Medias, Romania Telefon:+40 0269 844 623

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala (General Overview)

Gaz Metan Medias | Prezentare Generala
Gaz Metan Medias
  • Anul infiintarii (Year of formation) : 1945

  • Culori (Colours) : alb-negru ( white-black)

  • Nocturnã (Floodlight) : 1500 lucsi

  • Stadion (Stadium) : "Gaz Metan" (7814 locuri); (7814 seats)

  • Adresa (Address) : Pta. Regele Ferdinand, Nr.12, Mediaş, România

  • Telefon (Phone) :+40 0269/844 623
  • Debut in Divizia A (First match in Divizia A): 1947-1948
  • Performanta (Performance):
    Locul 7 in Liga 1, editia 2010 - 2011 (7th place in Liga 1, 2010 - 2011)
    Finala Cupei Romaniei, editia 1951 (Romanian Cup Final, 1951)
  • Nume anterioare (Previous names): Karres Mediaş, Zorile Roşii Mediaş, CSM Mediaş, Gaz Metan Mediaş, Partizanul Mediaş, Flacăra Mediaş , Energia Mediaş.
  • Jucatori memorabili (Memorable players) : Cosmin Vâtcă, Miloš Buchta, Florin Filip, Marius Axinciuc, Cristian Dulca, Nicolae Grigore, Edson Grillo, Flavius Somfalean, Lucian Nan, Fănel Niia, Florin Lazăr, Zarko Markovic, Ionuţ Buzean, Tiberiu Bălan, Casian Miclăuş, Sorin Bucuroaia, Giuliano Lalciu, Costel Hanc, Ovidiu Hoban, Alexandru Curtean, Doru Dudiţă, Eric de Oliveira Pereira, Cristian Todea, Alex Muntean, Paul Pârvulescu, Michal Kubala, Nicolae Iorga, Constantin Găldean, Lucian Balaban, Sebastian Moga, Claudiu Boaru, Cristian Bud, Cristian Pustai


  • Preşedinte : Ioan Mărginean
  • Director General : Iosif Biro
  • Director Executiv: Claudiu Boaru
  • Director Marketing : Marius Nistor
  • Director Sportiv: Octavian Moraru


  • Site oficial : www.Gaz-Metan-Medias.ro
  • Site neoficial: Site - Gazisti | Lupii negri